Az adó 1%-ból segítünk
Az adó 1%-ból segítünk
Adószám: 18118236-1-41

Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Down Szindróma biokémiai szűrés beszámoló (2019)

Alapítvány adó 1 százalék felhasználásával


 
Minden családban a legnagyobb öröm, egy várt, egészséges gyermek születése. Sajnálatos módon a születések egy részében az anya életkorától függetlenül testi vagy szellemi fogyatékos újszülött jön a világra. A legismertebb és leggyakoribb eset ezek közül a Down-kór vagy más néven a 21-es triszómia. A Down-szindrómások fertőzésekkel szemben fokozottabban érzékenyek, bizonyos típusú leukémia is gyakrabban fordul elő náluk; immunrendszerük gyengébb a normálisnál.
Alapítványunk céljaival összhangban kiemelt figyelmet fordít a betegségmegelőzésre, így tekintettel arra, hogy Magyarországon a Down-kór biokémiai vizsgálatokkal kiegészített szűrése nem része a kötelezően elvégzendő terhes-gondozási protokollnak a szűrések támogatására a magánszemélyek által felajánlott SZJA 1% összegből az Alapítvány Kuratóriuma nagyobb keretösszeget különít el minden évben.

 

Bővebben: Alapítvány adó 1 százalék felhasználásával


Foodtest vizsgálatok alapítványuk támogatásávalEgyre szélesebb körben ismerik el, hogy az ételintolerancia jelentősen rontja a közérzetet, életminőséget és súlyosbítja a meglévő betegségeket, legyen szó egy ártalmatlannak tűnő ekcémáról vagy az igen nehezen kezelhető sclerosis multiplexről, gyógyíthatatlan autizmusról.
Bár az ételintolerancia az ételallergiával ellentétben nem veszélyezteti közvetlenül az életet, mégis sokat árt, talán emiatt még alattomosabb is. Gyermekek esetében pedig még nehezebb tetten érni. Míg egy felnőtt jó esetben észreveszi, hogy valami nincs rendben, addig a gyerekek az ízlésvilágukra hagyatkozva fogyasztják kedvenc ételeiket – akár jót tesz nekik, akár nem.

A szülők, felnőttek feladata, hogy felfigyeljenek az intő jelekre!

 

Bővebben: Foodtest vizsgálatok alapítványuk támogatásával


Rendezvény

Almási Zsolt épületbiógus beszélt a lakókörnyezetünket szennyező elektroszmogról, levegőt károsító gázokról. Óvjuk meg gyermekeinket ettől a veszélytől egy kis odafigyeléssel.

A Daganatos.hu Alapítvány az adó 1% felajánlásokból befolyt összegből többek között ezen épületbiológiai méréseket is finanszírozza olyan családoknál, ahol 18 alatti gyermek van.

Bővebben: Almási Zsolt épületbiógus beszélt a lakókörnyezetünket szennyező elektroszmogról, levegőt károsító gázokról. Óvjuk meg gyermekeinket ettől a veszélytől egy kis odafigyeléssel.


Down Szindróma beszámoló

Alapítványunk 2011. év óta támogatja a Down szindróma biokémiai szűrését a Magnólia Down-szűrő Centrumhoz jelentkező kismamák részére térítésmentesen.

Down Szindróma biokémiai szűrés beszámoló (2017)
 Alapítványunk 2011. év óta támogatja a Down szindróma biokémiai szűrését a Magnólia Down-szűrő Centrumhoz jelentkező kismamák részére térítésmentesen. 
A Centrum az elmúlt időszakban az ország egész területéről fogadott kismamákat és vizsgálati mintákat. Szerződött partnerei közé tartozik többek közt a Hepinet Ultrahang Kft. (Budapest), a REOF Regionális Egészségügyi, Oktatási és Fejlesztési Nonprofit Kft. (Debrecen) is. Mint ismeretes a Down szindrómások fertőzésekkel szemben fokozottan érzékenyek, valamint bizonyos típusú leukémia is gyakrabban fordul elő náluk; immunrendszerűk gyengébb a normálisnál.

Bővebben: Alapítványunk 2011. év óta támogatja a Down szindróma biokémiai szűrését a Magnólia Down-szűrő Centrumhoz jelentkező kismamák részére térítésmentesen.


Ételintolerancia Rtl Klub Édesítő

Rtl Klub Édesítő című műsorában az ételintolerancia vizsgálatok finanszírozásáról beszélünk az adó 1 százalékból

Alapítványunk nagy hangsújt fektet a gyermekkori daganatos, leukémiás betegségek megelőzésére.
A szervezetben fellépő betegségek kialakulását a helyes táplálkozással is nagymértékben koordinálhatjuk.

 

Bővebben: Rtl Klub Édesítő című műsorában az ételintolerancia vizsgálatok finanszírozásáról beszélünk az adó 1 százalékból


Rtl klub Édesítő

Mora energetikai diagnosztizálás a Daganaos.hu alapítvány támogatásával.


Alapítványunk nagy hangsújt fektet a daganatos gyermekkori betegségek kialakulásának megelőzésére.
Adó 1 százalék forrásoknak köszönhetően segítséget tudunk nyújtani a betegségek korai felismerésében, kialakulásának megelőzésében a Mora Nova energetikai diagnosztizálással.
 

Bővebben: Mora energetikai diagnosztizálás a Daganaos.hu alapítvány támogatásával.


RTL Most édesítő

Épületbiológiai mérések a Daganatos.hu Alapítvány támogatásával elérhető.

A Daganatos.hu Alapítvány finanszírozásában az adó 1 százalék felhasználásával ma már elérhetőek olyan épületbiológiai mérések, melyek segítségével azok az otthonunkban megtalálható mágneses terek, elektroszmogok monitorizálhatóak,amik a WHO egészségügyi világszervezet állásfoglalása szerint is a lehetséges rákkeltő kategóriába tartoznak.
Erről beszélgetettünk az Rtl Klub Édesítő című műsorában.
 

Bővebben: Épületbiológiai mérések a Daganatos.hu Alapítvány támogatásával elérhető.


Rtl Klub reggeli

Gyermekjóga jótékony hatásai

 A test és a lélek harmonizálásában nagy segítséget nyújt a gyermekjóga. Erről beszélgetett alapítványunk jógaoktatója az RTL KLUB reggeli műsorában.
 

Bővebben: Gyermekjóga jótékony hatásai


Gyermekjóga a Daganatos.hu Alapítványnál

Gyermekjóga a Daganatos.hu Alapítvány támogatásával az adó 1 százalék célszerinti felhasználásával.
Napjainkban egyre nagyobb hangsúlyt kell fektetnünk egészségünk megőrzésére, hiszen mennyivel egyszerűbb lenne a betegségeket kis odafigyeléssel megelőzni. Felmérések százai bizonyítják, hogy az egészséges életmóddal, mozgással és tudatosabb étkezéssel jobb esélyünk van elkerülni akár egy egyszerű náthát is, de akár a daganatos, leukémiás megbetegedések kialakulását is.

 

Bővebben: Gyermekjóga a Daganatos.hu Alapítványnál


Adó 1% a daganatos, leukémiás betegségek hajlamosító tényezőinek felfedezéséért


Évente 150-200 új daganatos gyermekkori megbetegedést regisztrálnak hazánkban. Ez hatalmas szám, az okok pedig még mindig nem egyértelműek. Vannak természetesen hajlamosító tényezők, melyek egy része például biorezonanciás vizsgálattal felderíthető, kiszűrhető. Az ilyen jellegű diagnosztizálást támogatjuk a befolyó adó 1%-os felajánlásokból. Így az adó 1 százalékkal még hatékonyabban tudjuk erősíteni a prevenció szerepét. De mégis mik azok a hajlamosító tényezők, melyek végül a szervezetben kóros, rákos torzulásokat okozhatnak?

Bővebben: Adó 1% a daganatos, leukémiás betegségek hajlamosító tényezőinek felfedezéséért


​Leukémia, és az adó 1%


A fehérvérűség, közismertebb nevén leukémia az egyik gyermekkorban leggyakrabban diagnosztizált daganatos megbetegedés. A rák ezen fajtájának jellemzője, hogy a csontvelő vérképző szöveteit támadja meg.

Bővebben: ​Leukémia, és az adó 1%


​Rehabilitációért az adó 1%-kal

A gyermekkori daganatos betegségekben egy közös van, ami minden esetben sérül, s aminek gyógyítására, rehabilitációjára hatalmas hangsúlyt kell fektetni. Ez a „láthatatlan”, ám minden terhet tűrni képes rész az érintettek lelke. Nem csak a daganatos gyermek, hanem közvetlen környezete: családja, barátai is komolyan beletörhetnek egy ilyen, embert próbáló élethelyzetbe. Az adó 1%-ból befolyó összegekből épp ezért próbálunk minél többet a prevencióra fordítani, hogy még azelőtt eloltsuk a tüzet, mielőtt az valójában hatalmasra duzzadna. Persze vannak helyzetek, amikor már csak küzdeni lehet a mind magasabbra csapó lángokkal. 

Bővebben: ​Rehabilitációért az adó 1%-kal


Erőt, és hitet adhat adó 1 %-kal


 
A daganatos betegséggel élő gyermekek számára az adó 1 % felajánlásából befolyó támogatások életet menthetnek. Hitet, reményt hozhatnak az elsötétült hétköznapokba. A kezelésekkel együtt élni, hihetetlenül nagy kihívás. A kemoterápia mellékhatásaival szembe nézni embert próbáló feladat, hát még, ha az érintett egy gyermek. Az apróságok olyan hittel, olyan akarással tűrik a fájdalmakat, mely a felnőttek számára csak példaként szolgálhat. Az adó 1% felajánlásokkal ezt a hatalmas hitet tudjuk táplálni úgy, hogy próbáljuk a körülményeket javítani, a lehetőségeket tovább tágítani. Hogy ez miként lehetséges?

Bővebben: Erőt, és hitet adhat adó 1 %-kal


Adó 1 %, lehet a boldogság záloga?


 
Hogy lehet az adó 1% az öröm kiváltója? Biztosan ön is tapasztalta már, hogy adni a legszebb dolog a világon. Olyankor segíteni pedig, amikor nagy a szükség igazi hősi cselekedet. Az adó 1 % felajánlása pontosan ilyen nemes tetté avanzsálhat. 

Bővebben: Adó 1 %, lehet a boldogság záloga?


Mora Nova kezelésA beteg gyerekek komplex segítése érdekében Alapítványunk az adó 1 százalékos felajánlásoknak köszönhetően beszerzett egy MORA® NOVA készüléket, mely egy a természetgyógyászat hatókörében működő, biofizikai állapotfelmérő és energetikai harmonizáló rendszer. Alapvető célja a szervezet energetikai egyensúlyának helyreállítása, mely talaján a tapasztalatok szerint erőnlétük, életminőségük javulhat.

Bővebben: Mora Nova kezelés


Adó 1%-kal a győzelemért!

Adó 1%-kal a győzelemért!

A daganatos betegségek kortól, nemtől függetlenül a világon majdnem minden harmadik embert érintenek. Vagy közvetlenül, vagy közvetve. A harc a rákkal szemben sok esetben egy soha véget nem érő, heroikus küzdelem. A hősök, akik ebben a háborúban csatákat próbálnak megnyerni, hétről-hétre lépkednek előre. Az adó 1%-ból befolyt összeget arra fordítjuk, hogy megelőzve a bajt felkészüljünk a segítség nyújtásra. Néhány adó 1 %-os felajánlással vállakról vehetjük le az ólomsúlyokat.

Bővebben: Adó 1%-kal a győzelemért!


Otthont teremtünk

Margarita egy életvidám, lelkes, miskolci kislány. Az iskolába járás soha sem okozott neki gondot, mert szerette minden pillanatát. A tanulás mellett a zene világa is elvarázsolta, nem csoda tehát, hogy hangszeren is elkezdett játszani. A sors, azonban közbeszólt, s már ideje korán kihívás elé állította a gyermeket és édesanyját. Margaritát egy rosszindulatú daganatos betegség támadta meg a bal lábán. 

Bővebben: Otthont teremtünk


Egészségnap bemutatása az adó 1 százalék felajánlásból

Egészségnap adó 1 százalék felajánlásból!

Egészségnap adó 1 százalék felajánlásból!
A Daganatos.hu Alapítvány az adó egy százalék felajánlások jóvoltából tudta finanszírozni a 2016. szeptember 18.-án megtartott, Egészségnap elnevezésű rendezvényét.
A program helyszínéül a nőtincsi Seholsziget Élményparkot választottuk, ahol a város zaja, nyüzsgése után a családok természetközeli, festői környezetben tölthettek egy örömteli és kalandos napot.
 

Bővebben: Egészségnap adó 1 százalék felajánlásból!


Adó 1 százalék prevenciós kampány

Adó 1 százalékkal a daganatos betegségek megelőzése érdekében.

Adó 1 százalékkal a daganatos betegségek megelőzése érdekében.
A daganatos betegségek 1/3 részben életmódváltással megelőzhetők!
Sajnos Magyarország élen jár a daganatos megbetegedésekben, beleértve a gyermekkori daganatos megbetegedéseket is.
Alapítványunk nagy hangsúlyt fektet a megelőzésre, így az adó 1 százalék bevételből végeztünk egy országos prevenciós tájékoztató kampányt.
A kampány részeként felhívtuk a lakosság figyelmét, hogy csak pár nagyon egyszerű, közismert tanácsot kellene betartanunk mégsem tesszük meg az alapvető lépéseket a daganatos megbetegedések elkerülése érdekében.
 

Bővebben: Adó 1 százalékkal a daganatos betegségek megelőzése érdekében.


​A Daganatos.hu Alapítvány a felajánlott adó 1 százalékokból támogatta az Országos Onkológia Intézet munkáját.

​A Daganatos.hu Alapítvány a felajánlott adó 1 százalékokból támogatta az Országos Onkológia Intézet munkáját.

A Daganatos.hu Alapítvány a felajánlott adó 1 százalékokból támogatta az Országos Onkológia Intézet munkáját.

Az Országos Onkológiai Intézet kérésének az Önök által felajánlott adó 1 százalékból tudtunk eleget tenni.
Alapítványunkhoz fordult segítségért az Országos Onkológiai Intézet egy általuk ismert és az országos és európai szinten is egyedülálló munkájukat nagymértékben megkönnyítő automata berendezés megvásárlásához.
A Daganatos.hu Alapítvány az előző években befolyt adó 1 százalék bevételből a gépet meg tudta vásárolni és az Intézetnek örömmel adta át.

Bővebben: ​A Daganatos.hu Alapítvány a felajánlott adó 1 százalékokból támogatta az Országos Onkológia Intézet munkáját.


​Down szűrés az adó 1 % felajánlásokból

Down szűrés az adó 1 % felajánlásokból

Down szűrés az adó 1 % felajánlásokból
Alapítványunk az elmúlt évek adó 1 százalék felajánlásaiból egy nagyon fontos ügy mellé tudott állni.
Minden családban a legnagyobb öröm egy várt, egészséges gyermek születése. Szerencsére ez legtöbbször így is van, de sajnos az esetek egy részében testi vagy szellemi fogyatékos újszülött jön a világra. Ezen betegségek hátterében gyakran kromoszóma rendellenesség áll. A leggyakoribb ilyen típusú betegség a Down-kór. Mivel ez a rendellenesség általában nem öröklött, így megelőző vizsgálatok nélkül megközelítőleg minden 6-700 csecsemőből egy születne ezen betegséggel.

Bővebben: Down szűrés az adó 1 % felajánlásokból


Egészségnap - Adó 1 százalék felajánlásokból

EGÉSZSÉGNAP - Adó 1 százalék felajánlásokból

EGÉSZSÉGNAP - Adó 1 százalék felajánlásokból Középpontban a betegségmegelőzés.

Alapítványunk sok kalanddal, játékkal, hagyományőrző programokkal egybekötve szervez családi egészségnapot a felajánlott adó 1 százalék támogatásokból.
A daganatos betegségek 1/3 részben életmódváltással megelőzhetőek.
A prevenció fontosságát nem lehet elégszer hangsúlyozni. Mindenkinek ajánlott, hogy éljen a megelőzés lehetőségeivel, és erre neveljük gyermekeinket
2016. szeptember 18.-án várjuk nagyon sok szeretettel a gyermekes családokat a Nőtincsi Seholsziget kalandparkban megrendezett Egészségnap rendezvényen.

Bővebben: EGÉSZSÉGNAP - Adó 1 százalék felajánlásokból


Elektroszmog, adó 1 százalék, egészséges lakókörnyezet

Egészséges lakókörnyezet gyermekeknek

Egészséges lakókörnyezet gyermekeknek – Elektroszmog mentes élettér prevenciós kampány a Daganatos.hu Alapítvány adó 1 % felhasználásból valósult meg.
 
A Daganatos.hu Alapítvány a felajánlott adó 1 % támogatásokból elindított egy prevenciós kampányt, amely a gyermekek egészséges lakókörnyezetének fontosságát emeli ki. Emellett az adó 1 % felajánlások tették lehetővé, hogy korai diagnosztizálásra, a kezelések pontosabb nyomon követésére és a kórházak korszerűsítésére jelentős forrásokat tudtunk biztosítani.
 A prevenció fontosságát nem lehet elégszer hangsúlyozni. Mindenkinek ajánlott, hogy éljen a megelőzés lehetőségeivel, és erre neveljük gyermekeinket!

Bővebben: Egészséges lakókörnyezet gyermekeknek


Adó 1% - mi a sorsa a fel nem ajánlott adónak?

Adó 1% - mi a sorsa a fel nem ajánlott adónak?

Magyarországon 1996 óta van lehetőségünk rendelkezni az Szja 1%-ról. Azaz, az 1+1%-ról. Természetesen ez csak lehetőség. Ha kitöltjük a nyilatkozatot, tudjuk, hogy ezt a pénzt arra fordítják, amire mi szeretnénk, de tudjuk-e, hogy hová kerülnek azok az 1%-ok, amelyekről nem rendelkezünk?

Bővebben: Adó 1% - mi a sorsa a fel nem ajánlott adónak?


Adó 1% - életeket menthet!

Adó 1% - életeket menthet!

Évről-évre nő az 1%-os hirdetések száma, ma már úton-útfélen segélykérő plakátokba, tévés, rádiós hirdetésekbe, online kampányokba botlunk. Az ilyen hirdetések lényegét és mondanivalóját azonban csak az érti igazán, aki került már annyira nehéz helyzetbe, hogy civilektől kellett segítséget kérnie, mert az állami segítség nem volt elegendő.

Bővebben: Adó 1% - életeket menthet!


Hogyan támogathatja magánszemélyként a daganatos gyermekeket?

Hogyan támogathatja magánszemélyként a daganatos gyermekeket?

A Daganatos.hu Alapítvány 2005-ben jött létre, és az elmúlt 10 évben hatékonyan segítette a daganatos, leukémiás gyermekek gyógyulását. Az adózók által felajánlott 1%-okból elsősorban a daganatos és leukémiás gyermekek családja jutott rendszeres anyagi segítséghez.
 

Bővebben: Hogyan támogathatja magánszemélyként a daganatos gyermekeket?


Mit jelent az adó 1 százalék?

Mit jelent az adó 1 százalék?

Az évenként esedékes adóbevallás elkészítésekor amellett, hogy eleget teszünk kötelességeinknek, segíthetünk is egy általunk választott alapítványnak vagy egyéb szervezetnek.

Bővebben: Mit jelent az adó 1 százalék?


Hogyan segít a Daganatos.hu Alapítvány az adó 1%-ból?

Hogyan segít a Daganatos.hu Alapítvány az adó 1%-ból?

A daganatos és leukémiás megbetegedések napjainkban kegyetlen módon, egyre gyakrabban csapnak le és nem kímélik a gyermekek egészségét.

Bővebben: Hogyan segít a Daganatos.hu Alapítvány az adó 1%-ból?


Életmentő kutatások az adó egyszázalékos felajánlásokból

Életmentő kutatások az adó egyszázalékos felajánlásokból

Korunk egyik legkomolyabb problémáját jelentik a daganatos megbetegedések, amelyek nemcsak a felnőtteket, hanem a gyermekeket is ugyanúgy érinthetik; a felgyógyuláshoz néha emberfeletti akaraterő és megannyi segítség szükséges.

Bővebben: Életmentő kutatások az adó egyszázalékos felajánlásokból


Több mint 200 családnak segítettünk az adó 1%-ból 2013-ban

Több mint 200 családnak segítettünk az adó 1%-ból 2013-ban

Bár a hivatalos beszámolót május végéig kell benyújtanunk, mi most a támogatóinknak szeretnék megmutatni, hogy igenis hasznos volt az egyszázalékos felajánlásuk!

Bővebben: Több mint 200 családnak segítettünk az adó 1%-ból 2013-ban


Hamarosan hazatérhet a daganatos kislány – steril környezetet kellett kialakítani számára

Az 1% felajálnlásoknak köszönhetően hazatérhetett a daganatos kislány

Több mint egy évet töltött kórházban a vesedaganatos kis Zsanett, akit nem csak az állapota miatt nem engedtek haza. A gyermeknek steril körülményeket kellett biztosítani, ez volt a kórház feltétele.

Bővebben: Az 1% felajálnlásoknak köszönhetően hazatérhetett a daganatos kislány


Akikhez eljutott az Önök adó 1 százaléka

Akikhez eljutott az Önök adó 1 százaléka

A Daganatos.hu Alapítvány 2012-ben is a beteg gyermekek támogatását helyezte előtérbe, melyhez nagy segítséget nyújtott az adó 1 százalék felajánlásokból származó bevétel is.

Bővebben: Akikhez eljutott az Önök adó 1 százaléka


Laborgépet adományoztunk a daganatos gyermekek gyógyításáért

Laborgépet adományoztunk a daganatos gyermekek gyógyításáért

Óriási segítséget nyújt az a Liaison XL mérőműszer, amelyet a Semmelweis Egyetem Medicina Intézetének adományozott a Daganatos.hu Alapítvány.

Bővebben: Laborgépet adományoztunk a daganatos gyermekek gyógyításáért


Közlemény

Közlemény

Törvényesen használta fel az adományokat a Daganatos.hu Alapítvány!

Bővebben: Közlemény


Hogyan tudunk hatékonyan segíteni?

Hogyan tudunk hatékonyan segíteni?

Erre kerestük a választ, ezért olyan családokat kérdeztünk meg, ahol sajnos gyermekeket sújt a daganatos megbetegedés.

Bővebben: Hogyan tudunk hatékonyan segíteni?


Fürdőszobát építtettünk, tüzifát és laptopot adományoztunk

Fürdőszobát építtettünk, tüzifát és laptopot adományoztunk

Andrea évek óta magántanuló, először a szájában találtak daganatot, majd a máján.

Bővebben: Fürdőszobát építtettünk, tüzifát és laptopot adományoztunk


Élmény gokartozás a daganatos gyermekekért

Élmény gokartozás a daganatos gyermekekért

Daganatos gyermekek, olimpikonok, és élsportolók gokartoztak együtt október 13-án, a Westend külső parkolójában kialakított pályán.

Bővebben: Élmény gokartozás a daganatos gyermekekért


Alapítványi segítséggel több gyermeket láthatnak el a Madarász utcai Kórházban

Alapítványi segítséggel több gyermeket láthatnak el a Madarász utcai Kórházban

Összefogással és kitartó munkával bővült a Madarász utcai Gyermekkórház sebészete. Az intézmény vezetői azért kértek anyagi segítséget a Daganatos.hu Alapítványtól hogy új, korszerű kórtermeket alakíthassanak ki.

Bővebben: Alapítványi segítséggel több gyermeket láthatnak el a Madarász utcai Kórházban


Kocsis Alexandra karitatív munkájával támogatja az alapítványt

Kocsis Alexandra karitatív munkájával támogatja az alapítványt

A Szépségkirálynő választás egyik nagy esélyese, Kocsis Alexandra alapítványunknál járt, karitatív munkájával segíteni tevékenységünket.

Bővebben: Kocsis Alexandra karitatív munkájával támogatja az alapítványt


A CLB támogatja az alapítványt

A CLB támogatja az alapítványt

A CLB Független Biztosítási Alkusz Kft. és a Daganatos.hu Alapítvány együttműködése által megszületett egy közös weboldal www.daganatos.clb.hu.

Bővebben: A CLB támogatja az alapítványt


Ádámka az életben maradásért küzd

Ádámka az életben maradásért küzd

A cikk a Meglepetés c. sajtótermékben jelent meg 2008 február 14-én.

 

Bővebben: Ádámka az életben maradásért küzd


Külföldi kezelés mentheti meg a kislány életét

Külföldi kezelés mentheti meg a kislány életét

Az adó 1%-os felajánlásoknak köszönhetően 3.000.000 forinttal támogathatja alapítványunk Vivien vietnámi kezelését.

Bővebben: Külföldi kezelés mentheti meg a kislány életét


Arra költötték az adó 1 százalékot, amire kapták

Arra költötték az adó 1 százalékot, amire kapták

Megjelent a Népszava 2012. november 9-ei számában.

 

Bővebben: Arra költötték az adó 1 százalékot, amire kapták


Kinek és miért fontos az adó 1%

Kinek és miért fontos az adó 1%

Magyarországon 1997 óta ajánlhatják fel az adófizetők a személyi jövedelemadójuk 1 + 1 %-át. Ez azt jelenti, hogy a dolgozók közvetlenül rendelkezhetnek arról, mire költse az állam ezt a pénzt.

Bővebben: Kinek és miért fontos az adó 1%


Önfeledt kacagás az adó 1 százalékból

Önfeledt kacagás az adó 1 százalékból

A daganatos és leukémiás gyermekek rendszerint hosszú hónapokat töltenek a négy fal között, gyakran még a szüleikkel, testvéreikkel sem érintkezhetnek.

Bővebben: Önfeledt kacagás az adó 1 százalékból


Új név, változatlan értékek

Új név, változatlan értékek

Megjelent a Népszava 2012. 11. 02-i számában

 

Bővebben: Új név, változatlan értékek


Sokba kerül a gyógykezelés

Sokba kerül a gyógykezelés

Hat éves daganatos gyermeknek segített alapítványunk.
Megjelent: Petőfi Népe 2012.09.04

Bővebben: Sokba kerül a gyógykezelés


A Motorsport támogatta a Daganatos.hu Alapítványt

A Motorsport támogatta a Daganatos.hu Alapítványt

Idén június 18.-án tartották a Motorsport Újság alapításának 15. jubileumi évfordulóját Válon.
2012. 06. 18.

Bővebben: A Motorsport támogatta a Daganatos.hu Alapítványt


Csaknem egy évig küzdött a rákkal a 13 éves Dorina

Csaknem egy évig küzdött a rákkal a 13 éves Dorina

Csaknem egy évig küzdött a rákkal a 13 éves Dorina, akinek alapítványunk steril szobát épített ki, hogy biztosítsa a felépüléshez szükséges feltételeket.
2012.04.04

Bővebben: Csaknem egy évig küzdött a rákkal a 13 éves Dorina


Nyaralót épít a Daganatos.hu Alapítvány

Nyaralót épít a Daganatos.hu Alapítvány

Megjelent a Nemzeti Sport
2012.04.06-ai számában.

Bővebben: Nyaralót épít a Daganatos.hu Alapítvány


Dorina vesztett az agydaganattal való harc során

Dorina vesztett az agydaganattal való harc során

Dorina vesztett az agydaganattal való harc során: a 13 éves, agydaganatos kislány meghalt hétfőn este.
2012.04.03.

Bővebben: Dorina vesztett az agydaganattal való harc során


Blikk - A Daganatos.hu Alapítvány

Blikk - A Daganatos.hu Alapítvány

Megjelent a Blikk 2012.03.20.-i számában.

 

Bővebben: Blikk - A Daganatos.hu Alapítvány


A Daganatos.hu Alapítvány adó 1 százalékai

A Daganatos.hu Alapítvány adó 1 százalékai

A cikk megjelent a 2012. februári Népszabadságban.

 

Bővebben: A Daganatos.hu Alapítvány adó 1 százalékai


Akik nem hivatkoznak szabályzatokra

Akik nem hivatkoznak szabályzatokra

A cikk megjelent a 2011. augusztus 12-ei Népszava újságban.

 

Bővebben: Akik nem hivatkoznak szabályzatokra


Daganatos gyermekeket támogat a legifjabb rallys tehetség

Daganatos gyermekeket támogat a legifjabb rallys tehetség

Nemrég felkereste alapítványunkat Csirmaz Balázs, azzal hogy fia Csirmaz Brúnó, aki a Magyar Rallycross legfiatalabb (12 éves) és egyben legeredményesebb versenyzője is, szeretnék támogatni alapítványunkat.

Bővebben: Daganatos gyermekeket támogat a legifjabb rallys tehetség


Daganatos megbetegedések immunkémia diagnosztikája

Daganatos megbetegedések immunkémia diagnosztikája

Dr. Rimanóczy Éva, a Heim Pál Gyermekkórház Központi Laboratórium osztályvezető főorvosa, és Dr. Schuman Ádám okleveles vegyész és biotechnológiai mérnök 2011-ben összefogott a Daganatos Gyermekekért Alapítvánnyal, így létrejött az a kutatás, ami nagyon sok beteg gyermeken segíthet.

Bővebben: Daganatos megbetegedések immunkémia diagnosztikája


Látogatás a Heim Pál utcai gyermekonkológián

Látogatás a Heim Pál utcai gyermekonkológián

A minap a budapesti Heim Pál kórház Madarász Viktor utcai gyermekonkológiai részlegében jártunk. Csomagot vittünk, kisebb nagyobb dobozok voltak benne: kesztyűk, higiéniai eszközök, egy infúziós pumpa, egyebek. Ez volt az első alkalom, hogy a kórház segítséget kért tőlünk, s ezért szerettük volna egy kicsit jobban megismerni a helyet és az ott dolgozó embereket.

Bővebben: Látogatás a Heim Pál utcai gyermekonkológián


Az adó 1 százaléka is nagy segítség lehet

Az adó 1 százaléka is nagy segítség lehet

Megjelent: Nők Lapja Cafe (Daganatos.hu Alapítvány 2011. 01. 11.)

 

Bővebben: Az adó 1 százaléka is nagy segítség lehet


Daganatos.hu Alapítvány

Daganatos.hu Alapítvány

A Daganatos.hu Alapítvány 7. éve végzi sikeresen a felvállalt feladatokat. Fő profilja a daganatos, leukémiás beteg gyermekek támogatása.

Bővebben: Daganatos.hu Alapítvány


Segítsünk Petrának!

Segítsünk Petrának!

Megjelent a Nők lapja: 2007 50. számában.

 

Bővebben: Segítsünk Petrának!


Sosem adjuk fel!

Sosem adjuk fel!

Megjelent a Maxima 2007/51-52. számában.

 

Bővebben: Sosem adjuk fel!