Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Egészségnap adó 1 százalék felajánlásból!

Egészségnap adó 1 százalék felajánlásból!
A Daganatos.hu Alapítvány az adó egy százalék felajánlások jóvoltából tudta finanszírozni a 2016. szeptember 18.-án megtartott, Egészségnap elnevezésű rendezvényét.
A program helyszínéül a nőtincsi Seholsziget Élményparkot választottuk, ahol a város zaja, nyüzsgése után a családok természetközeli, festői környezetben tölthettek egy örömteli és kalandos napot.
A gyermekek izgalmas kincskereső játék keretén belül járhatták be a parkot, ismerkedhettek meg az állatokkal, a kovács- és kézműves mesterséggel, préselhettek szőlőt vagy akár kipróbálhatták az íjászkodást.
A legnagyobb élményt a park térkép alapján történő körbejárása jelentette a kicsiknek. Szülőknek öröm volt látni, ahogyan gyermekeik lelkesen bontogatták ajándékaikat. Sapkát- pólót, napszemüveget, frizbit, és még sok más ajándétárgy talált gazdára.
A szülők is megpihenhettek a kalandok után és az Egészségszigeten a Daganatos.hu Alapítványnak felajánlott adó egy százalék támogatások jóvoltából részt vehettek dietetikai- és életmód tanácsadáson, kaphattak tájékoztatást az Elektroszmog jelenségről és annak veszélyeiről illetve hazavihettek egy 30.000 Ft értékű, otthon kiértékelhető étel-intolerancia tesztet gyermekeik részére, és regisztrálhattak egy otthonukban történő elektroszmog mérésre is. Ez különösen fontos a gyermekek alvóhelyének és tanulóhelyének szempontjából.
Az időjárás is kedvezett programunknak, az előző napi esőzés után nagyon kellemes, napsütéses időben volt részünk. Így a családok a szabadban tölthették egész napjukat, kipróbálhatták a lovas fogatozást, vonatozhattak a Tincsi lokomotivval, meglátogathatták Pán Péter fantasztikus meseszigetét majd élvezhették a kemencés kenyérsütés mennyei eredményét, és frissen préselt szőlőlevet /mustot/ is kóstolhattak.
A felejthetetlen nap végén a gyerekek élményekkel és ajándékokkal gazdagon, a szülők pedig a betegégmegelőzéshez nagyon hasznos segédanyagokkal és információkkal térhettek haza a Seholszigetről.
A napot Alapítványunk örömmel zárta, hiszen az Önök által felajánlott adó egy százalék támogatás segítségével sokszáz gyermek és felnőtt részesülhetett egy „szigetnyi felejthetetlen élményben”.