Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Akikhez eljutott az Önök adó 1 százaléka

Adó 1 százalék támogatásA Daganatos.hu Alapítvány 2012-ben is a beteg gyermekek támogatását helyezte előtérbe. Alapítványunk az adózók által felajánlott 1 százalékból több száz daganatos és leukémiás gyermek szüleinek nyújtott közvetlen anyagi segítséget, nem egyszer életmentő beavatkozások finanszírozását is felvállaltuk.

Az igaz történetek menüpont alatt az általunk támogatott gyermekekről bővebben is olvashatnak. A szervezet támogatási programjába azok a nehéz helyzetű családok kerülhetnek be, akik kénytelenek szembenézni gyermekük daganatos megbetegedésével is. Gyakran előfordul, hogy nem is pénzbeli, hanem inkább valamilyen tárgyi támogatásért fordulnak hozzánk a szülők. Olykor a téli tüzelő beszerzése, lakhatás vagy a steril körülmények kialakítása jelent problémát. Pedig a daganatos és leukémiás gyermekek esetében az átlagosnál sokkal szigorúbban oda kell figyelni a környezetre, mivel a kemoterápia és a sugárkezelés szinte védtelenné teszi a szervezetüket.

Ezt a szörnyű kórt és annak kezelési módszereit leírni is nehéz, nemhogy átélni. A felajánlott adó 1 százalékból ezért a megelőzésre, a diagnosztizálás- és a kezelési módszerek fejlesztésére is jelentős összeget fordítunk. 2012-ben is nagy hangsúlyt fektettünk a kutatásokra, mert hiszünk abban, hogy létezik kíméletesebb kezelés, sőt egyszer talán megóvhatjuk gyermekeinket a rák kialakulásától is. A rákgyógyítás két legfontosabb pillére mellett tovább építettük azt a rehabilitációs házat, amely a Balaton északi partján helyezkedik el.

Ebben a nyaralóban pihenési, regenerálódási lehetőséget biztosítunk majd az alapítványunk által támogatott családoknak.

Támogassa Ön is az adója 1 százalékával a daganatos, leukémiás, rákos gyermekeket!