Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Egészséges lakókörnyezet gyermekeknek

Egészséges lakókörnyezet gyermekeknek – Elektroszmog mentes élettér prevenciós kampány a Daganatos.hu Alapítvány adó 1 % felhasználásból valósult meg.
 
A Daganatos.hu Alapítvány a felajánlott adó 1 % támogatásokból elindított egy prevenciós kampányt, amely a gyermekek egészséges lakókörnyezetének fontosságát emeli ki. Emellett az adó 1 % felajánlások tették lehetővé, hogy korai diagnosztizálásra, a kezelések pontosabb nyomon követésére és a kórházak korszerűsítésére jelentős forrásokat tudtunk biztosítani.
 A prevenció fontosságát nem lehet elégszer hangsúlyozni. Mindenkinek ajánlott, hogy éljen a megelőzés lehetőségeivel, és erre neveljük gyermekeinket!
Az utóbbi évtizedekben jelentősen megnőtt gyermekeink környezetében található elektromos eszközök száma. Csecsemők ágyában légzésfigyelő, bébiőrző készülék gondoskodik az újszülött biztonságáról és a szülők nyugalmáról. Gyermekágyak mellett éjjelilámpa, elektromos készülékek és azok elektromos elosztókhoz csatlakoztatott töltői szolgálják gyermekünk kényelmét .
Tanulóasztalokon olvasólámpa, monitor, különféle számítástechnikai és multimédiás eszközök, az asztal alatt pedig gyakran hosszabbítók és tápegységek sokasága foglalja a helyet. Gyermekeink a nap 24 órájában elektromos eszközök között töltik idejüket, de vajon tudják-e biztonságosan használni őket. A szülők feladata és egyben felelőssége is hogy lehetőség szerint biztosítsák az elektroszmog mentes lakókörnyezet megteremtését, betegségek esetében pedig gondoljanak az elektroszmogra is, mint lehetséges kiváltó okra.
Az Alapítvány az adó 1 % felajánlásoknak köszönhetően tudott létrehozni egy olyan információs oldalt, ahol szakemberek segítségével tudunk tájékozódni a kérdéskörben és megtanulhatunk egészséges lakókörnyezetet biztosítani gyermekünk egészséges jövője érdekében.
Fontos, hogy a megelőzzük a bajt. Látogasson el az elektroszmog.info oldalra, és tájékozódjon lakókörnyezete elektromos szennyeződésének mértékéről, alakítson ki megfelelő fekhelyeket, élettereket otthonában.
 
Magyarországon minden civil szervezet közös érdeke, hogy az adóbevallási időszakban felhívja embertársaink figyelmét az adó 1 % felajánlás lehetőségére.
Kérjük, Ön is  válasszon egy preferált Alapítványt, civil szervezetet és támogassa céljai elérésében!