Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Adó 1% a daganatos, leukémiás betegségek hajlamosító tényezőinek felfedezéséért


Évente 150-200 új daganatos gyermekkori megbetegedést regisztrálnak hazánkban. Ez hatalmas szám, az okok pedig még mindig nem egyértelműek. Vannak természetesen hajlamosító tényezők, melyek egy része például biorezonanciás vizsgálattal felderíthető, kiszűrhető. Az ilyen jellegű diagnosztizálást támogatjuk a befolyó adó 1%-os felajánlásokból. Így az adó 1 százalékkal még hatékonyabban tudjuk erősíteni a prevenció szerepét. De mégis mik azok a hajlamosító tényezők, melyek végül a szervezetben kóros, rákos torzulásokat okozhatnak?
A kromoszóma rendellenességgel született gyermekek esetén statisztikailag bizonyítottan nagyobb az esélye a lekukémia megjelenésének. Nagy mennyiségű radioaktív sugárzás esetén is korán jelentkező daganatos betegségekkel lehet számolni. A mérgező vegyszerek például benzol is tovább növelik a rák kialakulásának esélyét. Emellett az öröklött hajlamok, a környezeti tényezők, immunológiai sajátosságok is fogékonnyá tehetik az érintetteket a daganatos megbetegedésre. Az adó 1 százalék felajánlása az ilyen, kézzel fogható tényezők felmérésében jelenthet óriási segítséget. De tény, hogy mindezek ellenére a gyermekkori rák nem előre jelezhető, nem akadályozható meg a kialakulása. Jelenleg az orvostudomány a diagnosztizálásra, és a terápiás kezelésekre fókuszál, hiszen ekkor már konkrétumokat alapul véve tudnak küzdeni a daganatokkal szemben.
Magyarországon jelenleg a jelentkező gyermekkori daganatos betegségek közel 30%-a központi idegrendszeri daganat, közel 25%-a leukémia, 11,5%-a rosszindulatú limfóma, 10%-a a szimpatikus idegrenszert érintő neuroblasztóma.