Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

​Rehabilitációért az adó 1%-kal

Rehabilitációért az adó 1%-kal
 

A gyermekkori daganatos betegségekben egy közös van, ami minden esetben sérül, s aminek gyógyítására, rehabilitációjára hatalmas hangsúlyt kell fektetni. Ez a „láthatatlan”, ám minden terhet tűrni képes rész az érintettek lelke. Nem csak a daganatos gyermek, hanem közvetlen környezete: családja, barátai is komolyan beletörhetnek egy ilyen, embert próbáló élethelyzetbe.
Az adó 1%-ból befolyó összegekből épp ezért próbálunk minél többet a prevencióra fordítani, hogy még azelőtt eloltsuk a tüzet, mielőtt az valójában hatalmasra duzzadna.
Persze vannak helyzetek, amikor már csak küzdeni lehet a mind magasabbra csapó lángokkal. A lélek hihetetlen erővel, kitartással, akarattal, szilárdsággal képes viselni a rá mért csapásokat. Hiába tűnik úgy, hogy a test gyenge, hogyha a benne lakozó eszencia élni akar, akkor a sejtek is tudomásul veszik a parancsot, és utolsó erejükig küzdenek, bíznak, és hisznek a javulásban.
Erre képes az ember, de bár legyen nyertes a háború, azért a rengeteg fájdalom nem múlik el, nyomtalanul.
A láthatatlan hegek ott maradnak, s ezeket épp úgy gyógyítani, ápolni kell, mint előzőleg a daganatos betegség csapdájába esett testet.
Az adó 1 százalék egy része a rehabilitáció érájába kerül, ami nagyon lényeges célkitűzésünk.
A talpra állás ugyanis elengedhetetlenül fontos, és nem elegendő hozzá egy negatív eredmény. Az adó 1% segítségével mind hatékonyabbá válhat ez a folyamat, hiszen az átélt nehézségeket, testi fájdalmakat, mentális megterheléseket tudni kell megemészteni, aztán a megfelelő helyre „eltenni”.
A teljes gyógyuláshoz kizárólag ez, a lelket is balzsamozó út vezet.