Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Élmény gokartozás a daganatos gyermekekért

A különleges jótékonysági délutánon 12, a Daganatos.hu Alapítvány által támogatott család és majd ugyanennyi sportoló, köztük Tóth Dávid, Paumann Dániel és Kulifai Tamás olimpikonok, Dani Gyöngyi, Juhász Veronika, Krajnyák Zsuzsa, Szabó Nikolett paralimpikonok, Csirmasz Brúnó, a rallycross legifjabb reménysége, Sinka Zsolt erőművész, valamint Kovács László és Fekete Tamás kung-fu bajnokok is.

A rendezvény házigazdája az egykori rally-s, Répa Kata volt. Minden résztvevő ajándékcsomaggal távozott, a beteg gyerekek pedig egy újabb éremmel tüntették ki a sportolókat. A gyakran hónapokig négy fal közé szorult beteg gyerekeknek igazán nagy élmény volt ez a családi délután.

Csodájára jártak Csirmaz Brúnó versenykocsijának, ámulattal nézték a kung-fu bemutatót, lelkesen rótták a köröket a gokart pályán, az igazán önfeledt mosolyokról pedig akkor készítettünk fotót, amikor a gyerekek egyenként a dobogóra álltak. A rendezvényen készült fotók is arról árulkodnak, hogy senki sem unatkozott, mindenki nagyon jól érezte magát. A beteg gyerekek közül többen csak segítséggel tudták kipróbálni a gokartot, de az olimpikonok, sportolók önzetlenül vállalták, hogy pályára viszik a lurkókat. A támogatóknak köszönhetően igazán értékes ajándékokat kaptak – mind vendégek, mind a családok.

Az időmérőn persze csak a gyerekek vettek részt, a leggyorsabbak között összesen 5 db mobiltelefont és egy a Linti Vendégházban felhasználható családi hétvégére jogosító vouchert osztottak ki a szervezők. A beteg gyerekek szülei igazi, feledhetetlen élménynek neveztek a Karting Promotion, a Sports Fun Club, a Mobilbirodalom.hu és a Daganatos.hu Alapítvány szervezésében rendezett jótékonysági gokart-délután.

Örülünk, hogy sikerült a beteg gyermekeknek olyan programot szervezni, amely nem csak erőt és kitartást ad a gyógyuláshoz, hanem olyan maradandó emlékeket, melyekre mindig szívesen gondolnak majd vissza.

 
Adó 1% alapítvány támogatás
Alapítvány gokart támogatás
Daganatos gyermekekért támogatás
Daganatos Gyermekek Támogatása
Daganatos.hu gokart
Daganatos.hu támogatás gokart - szja 1
Leukémiás gyermekek támogatása
Rákos gyerekek támogatása