Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Fürdőszobát építtettünk, tüzifát és laptopot adományoztunk

Andrea évek óta magántanuló, először a szájában találtak daganatot, majd a máján. Ám a harcot nem adja fel, küzd a gyógyulásért és az iskoláért is, ezért kért laptopot a Daganatos.hu Alapítványtól. Azt mondta, hogy a laptop segítségével könnyebben pótolja a tananyagot. Otthonról csak a vizsgákra és a kezelésekre jár.

A daganatos lány édesanyja 5 gyermeket nevel egyedül, élelmiszerre is alig van pénzük. A tinédzser a kemoterápiás kezelésekre is egyedül jár, mivel anyukája nem hagyhatja magára a kisebb gyerekeket, de fontos szempont az is, hogy így olcsóbb az utazás, mert csak a diákjegyet kell kifizetni a buszon.

A család roppant nehéz helyzetéről a TV2 Tények című műsorából értesültünk, azonnal felvettük velük a kapcsolatot, hogy ott, ahol a legnagyobb a szükség - érdemben segíthessünk. A család nem kért pénzt, de kiderült, hogy nincs tüzifájuk, nem tudnak mivel fűteni, sőt fürdőszobájuk sincs. Alapítványunk ezért 80 mázsa tüzifát adományozott és kiépíttette a fürdőszobát is, hogy a beteg gyermek és családja higiénikusabb környezetben élhessen.

Andrea és családja most már szinte teljes életet élhet, igaz, még nem teljesen épült fel betegségéből. Alapítványunknak egy különleges rajzot készített a daganatos lány, ezzel köszönte meg a támogatásunkat. Mindezt nem csak a mi érdemünk, hisz az adó 1 százalék felajánlásokból tudtunk segíteni, ezúton is köszönjük a család nevében!

Alapítvány - Levél Andreától