Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Alapítványi segítséggel több gyermeket láthatnak el a Madarász utcai Kórházban

A korábban három fázisban tervezett felújítás utolsó ütemét vállalta fel a Daganatos.hu Alapítvány, mely az új kórtermek kialakítását jelentette. Alapítványunk 6.000.000,- forinttal támogatta a gyermekklinika törekvéseit, ennek köszönhetően 2 teljesen új kórtermet tudtak berendezni – összesen 10 férőhellyel.

A Madarász utcai Gyermekkórházban operálják, ápolják és kezelik a daganatos gyermekeket, ezen cél támogatása különösen közel áll Alapítványunkhoz. Ezért vállaltunk részt a sebészet átalakításában. A felújítás, átalakítás természetesen nem csak az új kórtermeket érintette. A régi konyha helyén két új helyiséget alakítottak ki, egy teakonyhát és egy korszerű kezelőt.

Emellett pedig a műtőt is korszerűsítették, ott egy tartózkodót is berendeztek. Az átalakításra nagy szükség volt, hisz az intézmény nem csak az oda utalt gyermekek gyógyításával foglalkozik, rendszeresen ügyeletet ad, ami azt jelenti, hogy egy súlyos sérülésnél is helyt kell állniuk – a tervezett beavatkozások mellett. A gyermekkórház sebészetén évről-évre nő a fontos, olykor életmentő operációk száma, ezzel párhuzamosan a helyigény is egyre nagyobb.

A Daganatos.hu Alapítvány által nyújtott támogatás nagy segítség volt a kórháznak, melyért ezúton mi is köszönetet mondunk, hisz a gondoskodó adó 1 százalék felajánlások nélkül nem tudtuk volna finanszírozni a felújítást. A teljes átalakítás egy igen példás összefogás eredménye, hisz a Daganatos.hu Alapítvány mellett másik két civil szervezet is milliókkal támogatta a fejlesztéseket.

Örömünkre szolgál, hogy a Gyermekmentő Alapítvánnyal és a Gyermekkor Alapítvánnyal közösen kiegészíthettük a kórház saját forrásait és hozzájárulhattunk a beteg gyermekek mielőbbi gyógyulásához, hisz ez a Daganatos.hu Alapítvány egyik fő célja, a daganatos gyermekek támogatása, gyógyulások elősegítése.

Daganatos.hu sebészetet támogat

Köszönet a Daganatos.hu Alapítványnak

Riport Daganatos.hu Alapítvány