Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Gyermekjóga a Daganatos.hu Alapítványnál

Gyermekjóga a Daganatos.hu Alapítvány támogatásával az adó 1 százalék célszerinti felhasználásával.
Napjainkban egyre nagyobb hangsúlyt kell fektetnünk egészségünk megőrzésére, hiszen mennyivel egyszerűbb lenne a betegségeket kis odafigyeléssel megelőzni. Felmérések százai bizonyítják, hogy az egészséges életmóddal, mozgással és tudatosabb étkezéssel jobb esélyünk van elkerülni akár egy egyszerű náthát is, de akár a daganatos, leukémiás megbetegedések kialakulását is.

Alapítványunk álláspontja szerint az egészségre nevelést nem lehet elég korán elkezdeni. A szülők felelőssége, hogy gyermekeink már ebben a tudatban nőjenek fel. 
A testi-lelki egyensúly elérése talán a legfontosabb mai rohanó világunkban. Ennek elérésére kiváló módszer a jóga. Segít megtalálni a testi és szellemi egyensúlyt miközben elősegíti az önbizalom és a kreativitás kialakulását. A gyermekjóga fejleszti az értelmi és érzelmi intelligenciát, a jobb és a bal agyfélteke egyensúlyát. Több izomcsoportot átmozgatva jótékony hatással vannak az idegrendszerre és a fizikai állóképességre, így segítenek az egészség megőrzésében vagy esetleges gyógyulásokban.
Alapítványunk az Egészségközpontjában megnyitotta a Gyermekvitál Jógastúdiót, ahol a gyermekek térítésmentesen vehetnek részt korosztályuknak megfelelő csoportos jóga foglalkozásokon.  


A stúdió kialakítását és a foglalkozások finanszírozását az adó 1százalék bevételek tették lehetővé. Ezúton is köszönjük minden kedves támogatónknak, hogy segítségükkel megvalósíthattjuk a prevenciós  foglalkozásokat.