Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Több mint 200 családnak segítettünk az adó 1%-ból 2013-ban

Bár a hivatalos beszámolót május végéig kell benyújtanunk, mi most a támogatóinknak szeretnék megmutatni, hogy igenis hasznos volt az egyszázalékos felajánlásuk! 2013-ban összesen 215 gyermek kapott rendszeres támogatást abból a pénzből, melyet az adózók ajánlottak fel alapítványunknak a 2012-es SZJA bevallásukban.

Külföldi gyógykezelésre, steril szobára és gyógyászati segédeszközökre is jelentős összeget fordíthattunk. Sajnos rendkívül magas volt a halálozási arány, 18 családnak kellett temetési segélyt nyújtanunk. Ezt mindig nagyon szomorúan tesszük, hisz egy rettenetesen nehéz, olykor évekig tartó harc után elveszíteni egy gyermeket kimondhatatlan fájdalom!

A családok és a hasonló célú alapítványok beszámolói alapján bátran kimondhatjuk, hogy a daganatos és leukémiás beteg gyermekeknek mi juttattuk vissza a felajánlások legnagyobb százalékát és a legmagasabb összeget is! Ugyanakkor nagyon fontos célunk a daganatos betegségek kialakulásának megelőzése és a korai diagnosztizálás, ezért több ilyen irányú kutatás- és vizsgálat finanszírozására is sokat fordítottunk.

Mi hiszünk abban, amit egyre több orvos, kutató és világszervezetek is hangoztatnak, hogy a rák kialakulásának megelőzéséért kell dolgozni! Ezt igazolják a génkutatások is!

Tevékenységünk a támogatóinknak köszönhető! Támogatók nélkül mi sem tudtuk volna kialakítani az egyedi támogatási rendszerünket, amely legalább másfél éven keresztül nyújt rendszeres anyagi segítséget a daganatos és leukémiás beteg gyermekek számára. Nem tudtuk volna finanszírozni azokat a kutatásokat és vizsgálatokat, melyeknek köszönhetően több száz gyermek menekült meg a kemo- és sugárterápiától!

Köszönjünk eddigi támogatóink bizalmát és azokét is, akik a rosszindulatú, lejárató kampány ellenére hisznek a tevékenységünkben és bíznak munkánk hatékonyságában! Íme egy kislány, akiről idehaza az orvosok lemondtak, de mi a külföldi gyógyíttatás mellé álltunk:

http://www.femcafe.hu/cikkek/egeszseg/az-egesz-orszag-harcol-a-3-eves-vivien-eleteert

tt pedig egy hiteles beszámoló a genetikai kutatások és vizsgálatok fontosságáról a rákgyógyításban:

http://drinfo.hu/betegsegek/daganatos-betegsegek/21828-szem%C3%A9lyre-szabott-orvosl%C3%A1s-hozhat-%C3%A1tt%C3%B6r%C3%A9st-a-r%C3%A1kgy%C3%B3gy%C3%ADt%C3%A1sban