Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Hogyan támogathatja magánszemélyként a daganatos gyermekeket?

A Daganatos.hu Alapítvány 2005-ben jött létre, és az elmúlt 10 évben hatékonyan segítette a daganatos, leukémiás gyermekek gyógyulását. Az adózók által felajánlott 1%-okból elsősorban a daganatos és leukémiás gyermekek családjait jutatta rendszeres anyagi segítséghez. 2015. évtől Alapítványunk fő céljául a prevenciót tűzte ki, bízva abban, hogy hamarosan már nem kell félniük a családoknak a rettegett kórtól. 

Évente 300-400 gyermeknél diagnosztizálnak valamilyen daganatos vagy leukémiás megbetegedés. Ezek többsége gyógyítható, ha időben felismerik. A diagnózis felállításához azonban egyre korszerűbb műszerekre és fejlett módszerekre van szükség, nem utolsó sorban pedig fontos szempont az is, hogy idővel a most alkalmazott gyógymódok kiválthatók legyenek, hisz mindannyian tudjuk, hogy bár jelenleg a kemo- és sugárterápia az egyetlen lehetőség – ezek a módszerek iszonyatosan igénybeveszik a felnőtt szervezetet is – nemhogy egy kisgyermekét.

Ön magánszemélyként többféle lehetőség közül választhat, ha céljaink mellé állna. Egyrészt egy teljesen ingyenes - mindössze évi 2 perces elfoglaltsággal – minden esztendőben rendelkezhet a levont, befizetett személyi jövedelem adója 1%-áról. Így az adójának ezen részét közvetlenül olyan célra fordíthatja, amire szeretné.

Természetesen, mint a többi civil szervezetet, a mi alapítványunkat is támogathatja egyéb módszerekkel. Közvetlen adományát banki átutalással, csekkes befizetéssel is eljuttathatja hozzánk, emellett az adhat.hu oldalon keresztül, bankkártyás befizetéssel is segíthet.

Alapítványunk a családok, beteg gyermekek közvetlen támogatására is egyedülálló módszert kínál: honlapunkon, az igaz történetek menüpont alatt választhat a rászoruló, beteg gyermekek közül is, ha konkrétan családoknak kíván segítséget nyújtani.

Ha bizonytalan, tájékozódjon az interneten és gondolja át, kinek, milyen célra ajánlja fel adója 1%-át. Az alapítványoknak kötelező a saját weboldalukon beszámolót közé tenni, ezek alapján Ön is könnyebben dönthet arról, mely szervezet munkájával elégedett.