Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Hogyan segít a Daganatos.hu Alapítvány az adó 1%-ból?

A daganatos és leukémiás megbetegedések napjainkban kegyetlen módon, egyre gyakrabban csapnak le és nem kímélik a gyermekek egészségét. A betegséget egy felnőtt szervezetnek és léleknek is rendkívül nehéz legyőznie, hát még egy apróságnak és családjának, akik együtt kell, hogy felvegyék a küzdelmet a gyilkos kór ellen.

A Daganatos.hu Alapítvány2005 óta dolgozott azért, hogy segítse a rákos megbetegedéssel küzdő gyermekek felépülését. A kezdeményezésre azért is volt szükség, mert számos család nehéz anyagi helyzetbe kerül a hosszadalmas és költséges kezelés alatt. Nem egy esetben egyik, vagy akár mindkét szülőnek fel kell adnia a munkahelyét, a nap minden pillanatában, a hét minden napján és a hónap minden hetében tanúsított helytállás, lelkierő nagyon sok energiát is felemészt.

Számukra minden segítség aranyat érhet. Megérdemlik a támaszt, miután folyamatosan gyermekük mellett vannak és voltak akár komoly áldozatokat árán is. Küzdenek és életüket a daganatos gyermek gyógyíttatására áldozzák. Tudjuk, hogy rengeteg jó szándékú ember és vállalkozás van hazánkban, akik szeretnének részt vállalni a gyermekek felépülésében, azonban néha ők sem tudnak eljutni az érintett családokhoz. A Dagantos.hu Alapítvány ezen évek alatt híd volt a támogatók és a segítségre szoruló daganatos, leukémiás gyermekek között.

Az alapítvány 2013 decemberéig több mint félezer daganatos és leukémiás gyermeknek nyújtott rendszeres, közvetlen anyagi támogatást. Az elmúlt években felajánlott adó 1%-ok lehetővé tették, hogy legalább másfél éven keresztül, folyamatos segélyt juttassunk a családoknak. Sajnos számos olyan gyermek van a támogatási rendszerünkben, akiknek ez sem volt elég, miután rendre kiújult a betegsége. Így ezek a családok immár 3-6 éve szorulnak folyamatosan segítségre, őket is a kezdetektől támogattuk.

A 2015. évtől  a korai diagnosztizálásra, a prevencióra, kutatások finanszírozására szeretnénk nagyobb hangsúlyt fektetni. Fontosnak tartjuk, hogy megelőzzük a betegséget, tudatosítsuk az emberekben, hogy éljenek a prevenció adta lehetőségekkel és neveljék erre gyermekeiket is. Hiszünk abban, hogy eljöhet az az idő, amikor már nem kell a családoknak a rettegett kórtól félniük és szeretnénk az Önök támogatásával ezért a célért harcba szállni. 

Minden apró segítség aranyat ér és minden segítség egy apró reménysugár, így az adó 1%-os felajánlás is. Alapítványunk ezt a reménysugarat szeretné célba juttatni.