Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Dorina vesztett az agydaganattal való harc során

Dorina 2011.októberében még, azt nyilatkozta, hogy meg fog gyógyulni. Az agydaganatos kislány nagyon kedves, mosolygós kislány volt, tele tervekkel, és bizakodással. Ahogy édesanyja is nyilatkozta, felnőtteket megszégyenítő módon küzdött a betegsége ellen. A nagy erőt, és a bátorságot, táplálta a nagy szeretet ami körülvette őt.

A szülei, akik mindig mellette voltak, a testvérei, a mamája, a barátai, az osztálytársai és a tanárai. Azonban a kórházban is szívükhöz nőtt az orvosoknak, és a nővéreknek. Miután a médiában megjelent, a kislány küzdelme a betegséggel, sok segítség érkezett a családnak. A helyi önkormányzattól (Petőmihályfa), a győrvári óvodától, és magánemberektől, akik vitaminokat, táplálék kiegészítőket, és élelmiszer adományokat küldtek a családnak.

Öt egyenruhás szombathelyi tűzoltó, vitte el a petőmihályfai házhoz, tűzoltó autóval az általuk összegyűjtött adományt. A Daganatos.hu Alapítvány pedig steril szobát alakított ki Dorinának, hogy a legyengült immunrendszerének megfelelő körülményeket biztosítson, ezáltal többet otthon tartózkodhasson. Sajnos nagyon sok időt töltött a kórházban, és járt kezelésekre.

Boldog pillanatokat okozott a kislánynak a sok adomány, kedves ember és szervezet. Idén januárban úgy tűnt, még kitart, és bízik a gyógyulásban. Azonban, sajnos elkezdett romlani később az állapota, lebénult, és a kór megtámadta a szerveit. Szülei mellette voltak az utolsó percig, és bíztak a csodában, hogy mégis meggyógyul.

Sajnos hétfő estig bírta a nagy harcot a kis szervezete. Úgy döntöttek a szülők, hogy mivel nekik is nagy segítség volt minden egyes adomány, ők is szeretnének segíteni a hasonló betegségekkel küzdő gyermekeknek. Dorina speciális tolókocsiját, mely dönthető háttámlájú, az őket sokat segítő Daganatos.hu Alapítványnak ajánlották fel, azt remélve, hogy ez a hasznos eszköz könnyebbé teszi egy kis beteg életét. Egy speciális, felfekvések megelőzésére szolgáló matracot, pedig a Markusovszky kórház gyermek-intenzív osztályán hagyták.

A szülők nagyon hálásak mindenkinek akik segítettek rajtuk!

Forrás: Vasnépe 2012.04.03.