Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Életmentő kutatások az adó egyszázalékos felajánlásokból

Korunk egyik legkomolyabb problémáját jelentik a daganatos megbetegedések, amelyek nemcsak a felnőtteket, hanem a gyermekeket is ugyanúgy érinthetik; a felgyógyuláshoz néha emberfeletti akaraterő és megannyi segítség szükséges.

A Daganatos.hu Alapítvány célja, hogy minden nap közelebb kerüljük a rákmegelőzéshez. Alapítványunk tagjai feltétel nélkül hisznek abban, hogy eljön a nap, amikor egyetlen gyermeknek sem kell szembenéznie a daganatos és leukémiás megbetegedésekkel, valamint azok borzasztó kezelési módszereivel. Ezért tűztük ki célul a családok (anyagi) megsegítése mellett, hogy a rák kialakulásának és megelőzésének kutatásaiban részt vesztünk.

Köszönjük támogatóinknak, hogy az elmúlt egy évben felajánlott adó egyszázalékokból segíthettük a SOTE II. számú Gyermekklinikán, dr. Patócs Attila által vezetett kutatásokat. A klinikán azt próbálták kideríteni, miképp lehet a vérből genetikai vizsgálattal 100 százalékos biztonsággal megállapítani, hogy a gyermek hajlamos-e daganatos megbetegedésre, valamint, hogy hány éves korban várható a rák kialakulása. A prevenció és a minél gyorsabb diagnózis az orvostudomány fejlődésével egyre fontosabb. A kutatások nyomán már több száz prevenciós operációt végeztek el, megelőzve ezzel a rák kialakulását. dr. Patócs Attila kutatási eredményeit nemzetközi szinten is elismerték és idehaza is átvehette a Magyar Tudományos Akadémia elismerését.

http://semmelweis.hu/hirek/2013/08/30/a-lendulet-program-nyertesei-ii-dr-patocs-attila-az-endokrin-daganatok-megismereseert/

A Daganatos.hu Alapítvány minden programja esetében nagyon fontos segítséget jelent az adó 1 % felajánlás; de az alapítványnál folyamatosan nyomon követhető az is, hogy ezeket a felajánlásokat mire is fordítjuk, így például a családtámogatás mellett steril szobák kialakítására, különböző kutatásokra vagy laboreszközökre, kórházfejlesztésre, rehabilitációra.