Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Szolgáltatásaink


Célunk a gyermekkori daganatos, és leukémiás betegségek kialakulásának, és kiújulásának megelőzése. 
Alapítványunk az adó 1 százalékok felhasználásával az alábbi szolgáltatásokat nyújtja térítésmentesen /elsősorban/ az érintett gyermekek és családja számára:

- Beteglátogatás, szociális ellátások
- Gyermekjóga
- Lakókörnyezet épületbiologiai vizsgálata - tanácsadás
- Lelki segítségnyújtás / SVT bevonásával  
- Mentálhigiénés támogatás e-mailen és/vagy chaten
- Mora Nova energetikai kezelés  
- Személyes konzultáció a kiegészítő terápiákról Alapítványunk az alábbi szolgáltatásokat nyújtja térítésmentesen:


Beteglátogatás, szociális ellátások 
A betegeknek és hozzátartozóiknak sajnos szembesülniük kell azzal, hogy a megbetegedés kapcsán megváltozik a beteg életvitele, teherbírása stb. A mindennapokban segítségre, de néha „csak” társaságra lehet szüksége, amelyet hozzátartozói esetleg nem tudnak kellő mértékben megadni.

Amiben segíteni tudunk:
- betegfelügyelet,
- szociális ellátás (bevásárlás, társalkodói feladatok).


Gyermekjóga 
Sajnos manapság sok gyermek életmódja mozgásszegény. Ez az életmód nagymértékben befolyásolja magatartásukat, figyelmüket, általános fizikai állapotukat, érzelmi megnyilvánulásaikat, önbizalmukat, önértékelésüket, másokhoz való viszonyukat. Idegrendszeri éretlenség is gyakran megfigyelhető ezen okok következményeként.  

Ezek mellett a testi-lelki egyensúly elérése, annak megtartása nagyon fontos. Manapság már akár a kisiskolás korú gyerekeket is számos stressz éri, szoronganak, erőteljes elvárásoknak vannak kitéve. Ezek szintén bizonyítottan rossz hatással vannak az egészségünkre. 

A gyermekjóga előnyei:
- fejleszti a finommotoros mozgásokat, a nagymozgásokat,
- fejleszti az általános erőnlétet, az immunrendszert,
- fejleszti az érzékszerveket,
- elősegíti a társas kapcsolatok fejlődését,
- kreativitásra tanít,
- növeli az öntudatot és önbizalmat,
- önmagunkkal és másokkal szemben is türelemre tanít,
- fejleszti a koncentrációt, megtanít fókuszálni, a jelenben lenni,
- hozzájárul az egészséges test- és énkép kialakulásához.

Azok az emberek, akik rendszeresen végeznek úgynevezett "elme-test gyakorlatokat", mint például a jóga, a meditáció, határozottan kevesebb számban termelnek olyan molekulákat, amelyek a gyulladásokat okozó géneket aktiválják. Az akut gyulladások pedig összefüggésbe hozhatók a rákkal. 

Alapítványunknál különböző korcsoportokra bontva vehetnek részt gyermekeik ingyenes jóga foglalkozásokon. Jelentkezni e mailben vagy telefonon tudnak. 


Lakókörnyezet épületbiologiai vizsgálata - tanácsadás  / Elektroszmog mérés -  Káros környezeti tényezők megszüntetése gyermekünk lakóterében
A fekhelyeken vagy nappali tartózkodás területein műszerekkel mérhető elektromos erőterek felelősek az úgynevezett elektrostressz állapot kialakulásáért. A szervezetet érő stressz pedig számtalan betegség, többek között a daganatos betegségek kialakulásáért is felelős lehet! Az elektroszmog alacsonyfrekvenciás mágneses összetevőjét a WHO a lehetséges rákkeltő kategóriába sorolta.

Tartós elektroszmog hatására kialakulhat egy túlérzékeny állapot amit EHS szindrómának vagyis elektromos hiperérzékenységnek is neveznek. Ebben az állapotban szenvedő betegek már rendkívül kis elektromos kölcsönhatásokra is érzékenyen reagálnak. Sok esetben ez a jelenség lehet felelős a gyermekkori hiperaktivitás, nyugtalanság, koncentrációs zavarok kialakulásáért, de allergia, gyenge immunrendszer, sőt daganatos betegségek hátterében is megjelenhet mint erős katalizáló hatás.

Bővebben: www.elektroszmog.info 

Alapítványunk munkatársa előre egyeztetett időpontban meglátogatja Önöket, épületbiológiai szabvány szerinti műszerekkel felméri a gyermek közvetlet lakókörnyezetét, és segít elérni egy elektromos szennyezettségtől mentes környezetet gyermekük számára.


SVT- Spirituális választerápia - Segíthet a betegségek lelki okainak feltárásában
A Spirituális Választerápia egy szellemi-lelki, tanácsadó módszer amely életünk bármely területét akadályozó okok feltárására szolgál.

Segíthet az egyéni probléma megoldásában, a probléma okainak felismerésében.

Gyors megoldást adhat, ha megértjük a problémáink okát és a megértés által tudatosan dolgozunk tovább a probléma további megoldásán. 

Jelentkezni e mailben vagy telefonon lehet.  


Mentálhigiénés támogatás e-mailen
Tudjuk, hogy a betegnek, mind a hozzátartozóiknak nehézség a diagnózissal szembenézni, mind a kezelések, beavatkozások miatti félelmeket kezelni.

Érzékeljük, hogy sokan írásban jobban szeretnek gondolataikról beszélni, ezért vettük palettánkra az írásban történő metálhigiénés támogatást, ahol olyan megfelelő képesítéssel rendelkező szakemberek nyújtanak segítséget, akik maguk is érintettek.

Fontos kiemelni, hogy a mentálhigiénés támogatás nem helyettesítheti a pszichoterápiát, nem alkalmas pszichológiai problémák, pszichiátriai betegségek kezelésére, nem állít fel diagnózist és nem jogosult gyógyító tevékenységek végzésére.

Minden nekünk küldött levélre 3 napon belül válaszolunk.

Akár anonimitása megtartásával is kereshet minket.   


MORA Nova - a korai diagnosztika hatalmas előny

MORA® NOVA készüléket, mely egy a természetgyógyászat hatókörében működő, biofizikai állapotfelmérő és energetikai harmonizáló rendszer. Alapvető célja a szervezet energetikai egyensúlyának helyreállítása. 

Ebben első lépés a gyermekek aktuális energetikai állapotának feltérképezése. Az állapotfelmérés nem hasonlítható össze a klinikai diagnosztikával, mert nem laborvizsgálat, hanem azokról a tényezőkről adhat információt, melyek negatívan hathatnak a testre. Ilyenek pl. a környezetből a testbe kerülő méreganyagok (vegyszerek, permetszerek, nehézfémek, stb.), káros földsugárzások, elektroszmog (elektromos készülékek sugárzása, számítógép, mikrohullámú sütő).  Főleg a daganatos megbetegedéseknél kiemelten fontos tényező az idő, a korai diagnózissal életeket lehet menteni. A készülék már a betegség megelőző állapotot is jelezni képes. A MORA® állapotfelmérés és terápia elsődleges célja a konvencionális orvoslás „vakfoltjának”, a Pischinger-féle alaprendszernek feltérképezése:

zavaró mezők,  környezeti mérgek, nehézfémek, élelmiszer adalékanyagok, kórokozók, allergiák és intoleranciák, mikrotápanyag hiányok. Alkalmazási területek: elsősorban krónikus betegségek, allergiák, étel intoleranciák, akut és krónikus gyulladások ill. fájdalom, anyagcsere zavarok.

A MORA® készülékeket folyamatosan, mélyrehatóan fejlesztik, tesztelik és elemzik. Az évek során a készülékek, a szoftver és az alkalmazások finomodtak, szélesebb körűvé váltak. A hatékonyságot igazoló tudományos vizsgálatok is folyamatban vannak. 

Tapasztalataink szerint nagy segítséget nyújt a kemoterápiás kezelés alatt jelentkező mellékhatások enyhítésében.

A MORA Nova állapotfelmérés és kezelés szolgáltatás szintén elérhető Alapítványunknál, térítésmentesen. Jelentkezni lehet akár emailben, akár telefonon. 

Természetesen a klinikai kezelésekkel párhuzamosan is részt tudnak venni a vizsgálaton és a kezeléseken, semmiképp sem helyettesítve azokat.


Személyes konzultáció a kiegészítő terápiákról 
Számos szolgáltatás elérhető, amelyekkel a daganatos betegségben érintetteket segíthetik az onkológiai kezelések, illetve sebészeti beavatkozások mellett a gyógyulásban. Segíthetik az onkológiai kezelések mellékhatásainak mérséklését, illetve a sebészeti beavatkozásokból történő gyorsabb felépülést. Tudjuk, hogy legtöbb érintettnek nincs arra kapacitása, hogy mindegyiket maga kipróbálja, így reméljük segítséget tudunk nyújtani a választásban azzal, hogy érintett segítőink elmondják a kezelés menetét és tapasztalataikat.  


Ingyenesen elérhető prevenciós anyagok:

Eszmog Doktor mobilalkalmazás

Melanoma megelőzésére irányuló oktatófilm

Dietetikai ismeretterjesztő film

Gyermek gyógytorna oktatófilm 

Elektroszmog információs oldal

Betegségek kialakulásának megelőzését szolgáló információs oldal