Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Almási Zsolt épületbiógus beszélt a lakókörnyezetünket szennyező elektroszmogról, levegőt károsító gázokról. Óvjuk meg gyermekeinket ettől a veszélytől egy kis odafigyeléssel.

Almási Zsolt épületbiógus beszélt a lakókörnyezetünket szennyező elektroszmogról, levegőt károsító gázokról, melyek szervezetünkre gyakorolt hatásait a WHO is rákkeltő kategórába sorol.  Óvjuk meg gyermekeinket ettől a veszélytől egy kis odafigyeléssel. ⚠️

A Daganatos.hu Alapítvány az adó 1% felajánlásokból befolyt összegből többek között ezen épületbiológiai méréseket is finanszírozza olyan családoknál, ahol 18 alatti gyermek van.
Elektroszmog egy gyűjtőfogalom, minden olyan káros fizikai hatást ide sorolhatunk, amelyek a bennünket körülvevő elektromos rendszerek működésének velejárói.
Az elektromosság mellett a mágneses terek is roppant veszélyesek. Például az alacsony frekvenciás mágneses mezőket az Egészségügyi Világszervezet a gyermekkori leukémia epidemiológiai vizsgálat alapján lehetséges rákkeltő kategóriába sorolja.
A bennünket körülvevő levegő szennyezettsége is rendkívül alattomosan támad.
A radon például egy színtelen, szagtalan gáz, viszont a radonszennyezés rendkívül egészségkárosító hatására már egy évtizede is figyelmeztetett a WHO, egyértelműen kimutatható a tüdőrák lehetséges kiváltó okaként. 
Hiszünk abban,  hogy az elvégzett vizsgálatok is hozzájárulnak Alapítványunk fő célkitűzéséhez, 
és a daganatos betegségek megelőzhetőek lesznek!