Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

EGÉSZSÉGNAP - Adó 1 százalék felajánlásokból

EGÉSZSÉGNAP - Adó 1 százalék felajánlásokból Középpontban a betegségmegelőzés.


Alapítványunk sok kalanddal, játékkal, hagyományőrző programokkal egybekötve szervez családi egészségnapot a felajánlott adó 1 százalék támogatásokból.
A daganatos betegségek 1/3 részben életmódváltással megelőzhetőek. 
A prevenció fontosságát nem lehet elégszer hangsúlyozni. Mindenkinek ajánlott, hogy éljen a megelőzés lehetőségeivel, és erre neveljük gyermekeinket
2016. szeptember 18.-án várjuk nagyon sok szeretettel a gyermekes családokat a Nőtincsi Seholsziget kalandparkban megrendezett Egészségnap rendezvényen.
Az egész napos program során a gyerekek játszva ismerkedhetnek meg a kovács és fazekas mesterséggel, részt vehetnek szüreti mulatságon helyben préselt, friss szőlővel, süthetnek kemencében kovászos kenyeret illetve nyerhetnek ajándékokat kincskeresés közben.
Emellett lovaskocsikázás, íjászat és kisvasút kötheti le a gyermekek figyelmét.
Közben a szülők részt vehetnek dietetikai -és életmód tanácsadáson, megismerkedhetnek az elektroszmog fogalmával, veszélyeivel illetve kaphatnak dietetikai felmérés alapján ételintolerancia tesztkészletet.
A program teljes egészében ingyenes, annak minden költségét az Alapítvány vállalja magára az adó 1 százalék felajánlásoknak köszönhetően.
Az egészséget veszélyeztető tényezők feltárása társadalmi összefogást igényel, főleg az ifjúság egészsége és a jövő védelmében.
A daganatos betegségek, és alapvetően a gyermekkori daganatos betegségek megelőzését már baba korban el kell kezdeni, sőt a fogamzás pillanatától kezdve ügyelni kell az optimális életmódra és környezetre.
Ezért is tartja fontosnak Alapítványunk, hogy az adó egy százalék támogatásokból fordítsunk a megelőzésre, tudván azt, hogy a daganatos betegségek 1/3 részben életmódváltással megelőzhetők.
Elismert kutatók és dietetikusok hívják fel a figyelmünket arra, hogy pár nagyon egyszerű, közismert tanácsot kellene csak betartanunk, mégsem tesszük meg az alapvető lépéseket a daganatos betegségek elkerülése érdekében. Hiszünk abban, eljön az az idő, amikor nem lesznek gyermekkori daganatos megbetegedések.