Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Mora Nova kezelés

A beteg gyerekek komplex segítése érdekében Alapítványunk az adó 1 százalékos felajánlásoknak köszönhetően beszerzett egy MORA® NOVA készüléket, mely egy a természetgyógyászat hatókörében működő, biofizikai állapotfelmérő és energetikai harmonizáló rendszer. Alapvető célja a szervezet energetikai egyensúlyának helyreállítása, mely talaján a tapasztalatok szerint erőnlétük, életminőségük javulhat.
 
Ebben első lépés a gyermekek aktuális energetikai állapotának feltérképezése. Az állapotfelmérés nem hasonlítható össze a klinikai diagnosztikával, mert nem laborvizsgálat, hanem azokról a tényezőkről adhat információt, melyek negatívan hathatnak a testre. Ilyenek pl. a környezetből a testbe kerülő méreganyagok (vegyszerek, permetszerek, nehézfémek, stb.), káros földsugárzások, elektroszmog (elektromos készülékek sugárzása, számítógép, mikrohullámú sütő).  Az állapotfelmérés egy ceruza szerű eszközzel, ún. mérőpálcával történik valamelyik akupunktúrás ponton (köröm mellett).
 
A MORA® NOVA készülék további alkalmazása során a gyermek kézelektródákat tart a kezében, lábát lábelektródára helyezzük, miközben az állapotfelmérés eredményének megfelelően a készülék a test energetikai kiegyensúlyozását célozza az életkornak és az aktuális állapotnak megfelelően.
 
                                                
 
Nagyon fontos, hogy a MORA® rendszer nem helyettesítheti a klinikai diagnosztikát és kezelést, azonban hasznos lehet azoknak a tényezőknek a felfedezésében és kiiktatásában, amelyek nem részei a klinikai orvoslásban alkalmazott protokolloknak, de hozzájárulhatnak a daganatos betegség  kialakulásához; illetve segíthet a gyermek állapotában fennálló negatívumok (gyengeség, hányinger, hányás, étvágytalanság, fogyás, rossz közérzet, fájdalmak, lehangoltság, stb.) csökkentésében, ezáltal egy jobb életminőség elérésében.
 
A MORA® rendszer használata a klinikai vizsgálatok és kezelések mellett, kiegészítésként vehető igénybe.
 
A készülék tanúsítványai megtekinthetők, orvosi műszerként engedélyezett.
 
A javasolt klinikai vizsgálatoktól, kezelésektől való tartózkodást/távolmaradást nem javasoljuk! 
Alapítványunk támogatásával térítésmentesen vehetnek részt a az érdeklődők a kezeléseken, a letölthető JELENTKEZÉSI LAP kitöltésével, és visszaküldésével.
Postai úton : 1311 Bp: Csillaghegy Pf: 22
Emailben: daganatos@gmail.com