Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Segítőink


Állandó segítőink

Andrea
Andrea

Saját érintettségem okán kezdtem el az elmúlt években kiegészítő terápiákkal megismerkedni, évek óta számos kezelésen vettem részt és veszek részt folyamatosan. Egy felsőoktatási intézmény igazgatójaként, középiskolában tanítóként széles emberismeretre tehettem szert, és ezt a gyakorlati jártasságot ötvözve az online mentálhigiénés tanácsadó képzettségemmel remélem megfelelő módon tudom bemutatni az egyes terápiákat, illetve megosztani a saját tapasztalataimat, tudva, hogy nem mindenkinek ugyanarra a kezelésre, ugyanolyan habitusú segítőre van szüksége, mint akár nekem.
Megkeresésüket a lelekcimbora@gmail.com emailcímen fogadom /anonim módon is/.

​Dani
Mora-Nova biorezonanciás terapeuta.
A MORA módszer az elektromágneses rezonancián, elektrohomeopátián, elektroakupunktúrán, és biofizikai kutatásokon alapuló, állapotfelmérő és kezelő módszer. 

A MORA kezelés célja a különböző elektromágneses rezgéseken alapuló struktúrák (szervek, szövetek, szervek) energetikai egyensúlyának erősítése/helyreállítása.
MóniMóni

Kislányom daganatos betegsége kapcsán kezdtem tudatosan az egészséges életmód-, a betegség megelőzés-egészség megőrzés témakörével foglalkozni 23 évvel ezelőtt. Fontosnak tartom a fizikai- lelki-szellemi jólét egyensúlyát. Ebben segítem a hozzám forduló családokat. 

Alkalmazott módszerek:

- Spirituális válasz terápia
- Aromaterápia
- Point of you fotóterápia
- Itovi testelemzés
- Healy orvostechnikiai eszköz


Zsolt Zsolti

Lelkesen dolgozom a Daganatos.hu Alapítványnál. Lakókörnyezetünkben számos láthatatlan veszélyforrás rejtőzhet, mint például az elektroszmog, különféle sugárzások, rákkeltő vegyi anyagok és egyéb káros környezeti tényezők. Szolgáltatásaim segítenek az embereknek azonosítani és csökkenteni ezeket a potenciális veszélyforrásokat.

Szakértőként az épületbiológiai mérések és tanácsadás terén tevékenykedem, és elkötelezett vagyok abban, hogy segítsek azoknak a családoknak, akik a saját otthonukban és életükben egy egészségesebb lakókörnyezetet szeretnének kialakítani.

Hiszem, hogy a tudatos döntések és az egészséges környezet kialakítása hozzájárulhat a daganatos betegségek kockázatának csökkentéséhez, a hosszú távú jólétéhez és az egészség megőrzéséhez.

Köszönjük, hogy részese vagy a Daganatos.hu küldetésének, és örömmel segítünk Neked és családodnak az egészségesebb életvitel felé vezető útonGabriella. Logo

Operatív munkatárs, a napi ügymenetet koordinálja.