Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Kocsis Alexandra karitatív munkájával támogatja az alapítványt

A Szépségkirálynő választás egyik nagy esélyese, Kocsis Alexandra alapítványunknál járt, karitatív munkájával segíteni tevékenységünket.

Alexandra az alapítvány egyik munkatársával együtt meglátogatta Zalánkát, akinél harmadszorra újult ki az Ewing-szarkóma. Az alapítványnak, több száz kilogramm kupakot sikerült összegyűjteni a jószándékú emberek segítségével, és ezeket a kupakokat juttatták el a családnak, Alexandra pedig Zalánkának és mind a négy testvérének vitt névre szóló ajándékot. A jelenleg is zajló kupakgyűjtő mozgalomnak az a lényege, hogy az országban működő műanyag hasznosító üzemek a műanyag kupakokat feldolgozásra megveszik, melyekből újrafelhasznált műanyag használati tárgyakat készítenek.

A kupakokért kapott pénzt pedig a sérült, beteg gyermekek felépülésére, életkörülményeik javítására lehet felhasználni. Kocsis Alexandra szépségkirálynő pedig igazán át tudta élni Zalánka nem egyszerű helyzetét, amikor visszagondolt arra, hogy ő a gyermek és ifjúkorát, nem a betegségekkel megküzdve kellett leélje, hanem rendszeresen sportolhatott, és a 12 évi atletizálása alatt, több mint száz aranyérmet szerezhetett.

Daganatos alapítvány - Zalánka és Kocsis Alexandra Alexandra, ezekre a sikerekre is emlékezve határozta el, hogy segít az alapítvány karitatív munkájában, arra gondolva, hogy Zalánka szülei is nap mint nap megküzdenek egy-egy parányi sikerét, Zalánka egy-egy mosolyáért, egy-egy könnyebb napjáért.

A család minden tagja nagyon örült az ajándékoknak, különösen Zalánka. Gyorsan ki is bontották a meglepetéseket és órákon át játszottak. Szemmel láthatóan mindenki nagyon élvezte a közös játékot, így az ott eltöltött idő nagy öröm volt mindenki számára, Zalánkát rég láttuk ennyit mosolyogni és ez leginkább Alexandrának köszönhető. Még a kezelés is jó hangulatban telt, ahová elkísérték a kisgyermeket.

Zalánka és Kocsis Alexandra - daganatos.hu Közben az édesanya nagy palacsintasütésbe kezdett, így a nagy játékban kifáradva, mindenki újra feltöltődhetett a finomságokkal. Köszönjük szépen Alexandrának az önkéntes segítséget, és sok sikert kívánunk neki a további versenyhez!

Zalánkának és családjának pedig azt kívánjuk, hogy soha, egy percre se feledjék, hogy a jó szándékú, segítőkész emberek ott állnak mögöttük, és együtt szorítanak Zalánka felépüléséért!

Daganatos. alapítvány Zalánka

Zalánka daganatos