Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Róbert támogatása az Önök szja 1%-ából valósult meg

Róbert támogatása az Önök szja 1%-ából lehetséges

Róbertnél súlyos szövődmények alakultak ki a leukémia miatt. A gyermeknél 2007-ben diagnosztizálták a CML leukémiát. A chronicus myeloid (ejtsd: krónikus mijelojid) leukémia a vérképzőrendszerből kiinduló rosszindulatú betegség, melyben a fehérvérsejtek éretlen, normális védekező működésre még nem képes formái felszaporodnak, és a csontvelőben a normális véralkotó sejteket termelő sejtek működését visszaszorítják.

Ezért a vérben a normálisan jelenlévő sejtek eltűnnek és helyüket leukémiás sejtek foglalják el. 2007 augusztusában csontvelő transzplantáción esett át, de ez sajnos agyvelő gyulladást okozott. További szövődmények alakultak ki: epilepszia és bal oldali bénulás. 2008 májusában kezdődött a rehabilitáció, amelynek nem tudni, vége lesz-e valaha.

A gyermek szállítását és kíséretét a lakás és az iskola között sajnos nem tudják megoldani a szülők, egyedül pedig nem közlekedhetett. Az édesapa a munkája miatt nem tudja kísérgetni, az édesanya pedig csak éjszakai műszakban tudott elhelyezkedni, mert másképpen nem tudták megoldani a két gyermekük felügyeletét.

A BKV-nak van egy busza, amely a mozgáskorlátozottakat szállítja háztól-házig, de arra napi 4 jegyet kell venni, ami így nagyon sokba kerül. Ezért fordult a család a Daganatos.hu Alapítványhoz. Alapítványunk az adó 1 százalék felajánlásoknak, és a magánszemélyektől, cégektől beérkező támogatásoknak köszönhetően rendszeres anyagi segítséget tud nyújtani a család számára. Ezúton is köszönjük minden támogatónknak.
A családot az adó 1 százalékoknak köszönhetően anyagi támogatásban tudtuk részesíteni.
 Amennyiben személyi jövedelemadó 1 százalékával szeretné segíteni alapítványunk munkáját, és ezzel részt kíván venni a daganatos, leukémiás betegségek megelőzésében adószámunk a következő: 18118236-1-41