Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Igló utca 48.
Postacím: 1311 Bp. Csillaghegy Pf:22

Paypal Támogatás!

Balatoni rehabilitáció

 

Kedves jelentkező!
 
 
Alapítványunk 2005. évben jött létre azzal a céllal, hogy elsősorban segítséget nyújtson a daganatos és leukémiás betegségben szenvedő gyermekek és családjaik részére. Alapítványunk kiemelt figyelmet fordított és fordít a betegséggel kapcsolatos egészségügyi intézmények támogatására, valamint a betegséggel kapcsolatos prevencióra.
 
Számos egészségmegőrző rendezvényt szerveztünk, valamint számos a prevenciót szolgáló térítésmentes szolgáltatást nyújtunk.
 
 
Tudjuk, hogy sok esetben a betegség legyőzését követően a családok nehéz anyagi helyzetben vannak, így egy családi üdülés igen nagy terhet róna rájuk.
 
Számukra szeretnénk felajánlani a gyermek rehabilitációját elősegítendő 1 hetes nyaralás biztosítását a Balaton partján, ahol a családok részére külön foglalkozásokat is tartunk térítésmentesen.
 
 
JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK
 

 
A kitöltött és aláírt Jelentkezési adatlap benyújtása e-mailben: daganatos@gmail.com
 
A rehabilitációs ház adottságát figyelembe véve az idei évben négyszer 1 hetes turnusra nyílik lehetőség a családok részére.
 
Az érintett gyermek életkora: 5-18 év közöttiek
igazolás csatolása a betegségben érintettségről (KÖTELEZŐ MELLÉKLET), továbbá orvosi igazolás arról, hogy közösségbe mehetnek.
KIZÁRÓ OK: onkológiai kezelés alatt állók. 
JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2020. Május 30.
(A határidő után beérkezett jelentkezéseket nem áll módunkban feldolgozni!)
 
A jelentkezők közül az Alapítvány Kuratóriuma beérkezési sorrend szerint dönt, az elhelyezés függvényében. Amennyiben valamelyik család a lehetőségtől visszalép, úgy a soron következő család kapja meg a lehetőséget (várólista)
 
 
A részvétel ingyenes, a családoknak csak az oda- és visszautazási költséget és az ott tartózkodás ideje alatt az ellátásukat kell vállalniuk. A parkolás ingyenes.
 
A turnusok 6 naposak, hétfő délelőttől szombat délutánig tartanak.
 
A részvétel a turnus teljes ideje alatt szükséges.
 
Az üdülés helyszíne: Balatonfüred, Balaton u. 36.
 
 
Amennyiben bármilyen kérdésük merülne fel, érdeklődjenek munkatársunknál a daganatos@gmail.com e-mail címen!Jelentkezési lap letölthető. ITT


 Adatvédelmi tájékoztató

Tisztelt Érdeklődő!
Tájékoztatjuk Önt, hogy a Daganatos.hu Alapítvány az irányadó adatvédelmi és adatbiztonsági előírásoknak megfelel és vállalja, hogy az adatkezelést a mindenkor hatályos jogforrások és jogszabályok rendelkezéseinek megfelelően végzi, különös figyelemmel a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről (általános adatvédelmi rendelet) szóló az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016. április 27-ei 2016/679 számú rendeletére (röviden: GDPR rendelet).
Tájékoztatjuk, hogy jelen megkeresésében szereplő, Ön által megadott személyes adatait a Daganatos.hu Alapítvány a vonatkozó adatvédelmi és adatbiztonsági előírásoknak megfelelően akkor kezelheti, ha erre vonatkozó (leendő jelentkező) hozzájárulását megadja. Amennyiben Ön az adatkezeléshez nem járul hozzá vagy 3, azaz három munkanapon belül hozzájáruló nyilatkozatát nem küldi el részünkre, akkor megadott személyes adatai a rendszerünkből 1, azaz egy munkanapon belül törlésre kerülnek.
Együttműködését köszönjük.