Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Lilla súlyos leukémiával diagnosztizál lány története

Lilla súlyos leukémiában szenved

Alig töltötte be a 2. évet Lilla, amikor apró kiütések és bevérzések jelentek meg a testén. Több hónapon át vizsgálgatták, mire kiderült: egy agresszív, gyors lefolyású leukémia okozza a tüneteket.

Az akut myleoid leukémia olyan rosszindulatú rákos betegség, melynek során hirtelen és nagy mennyiségű éretlen fehérvérsejt alakul ki a vérben és a csontvelőben. Elsősorban kemoterápiával kezelik, de olykor sugárkezelésre is szükség lehet. A legsúlyosabb esetekben csak a csontvelő átültetéstől remélhető a végleges gyógyulás. Lilla betegsége az egész családot megrázta és az életüket is teljesen át kellett alakítani.

Lilla kisiskolás nővérének nagyon hiányzik a pici lány, aki folyamatosan kórházban van. Természetesen édesanyja mellette van éjjel-nappal, de az apuka kora reggeltől késő estig dolgozik. Így az iskolás leányzóval a nagymama foglalkozik, aki egy távoli városból, mindenét hátrahagyva költözött a gyerekekhez, hogy segíthessen. Lilla hősiesen viseli a kezelést, de persze a szülők szíve majd megszakad, hogy ilyen megpróbáltatáson kell keresztül mennie a csöppségnek.

Ráadásul anyagilag is hatalmas terhet ró a családra, hogy a különleges étrend és a gyógyszerek finanszírozása mellett lakáshitelt is fizetnek. Azért fordultak a Daganatos.hu Alapítványhoz, mert külön szobát akarnak kialakítani a leukémiás kislánynak, olyan szobácskát, ahol könnyebben biztosíthatják a steril környezetet is.

Alapítványunk rendszeres anyagi támogatást nyújtott a családnak.

Amennyiben személyi jövedelemadója 1%-val szeretné alapítványunk munkáját segíteni, a Daganatos.hu Alapítvány adószáma: 18118236-1-41