Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Zalán támogatása az 1% felajánlások nélkül lehetetlen lett volna

Zalán támogatása az 1% felajánlások nélkül lehetetlen lenne

A kisfiúnak nem voltak tünetei, egy rutinvizsgálat során derült ki, hogy rosszindulatú daganat van a veséjében. Ekkor 10 hónapos volt. 2012 áprilisában megkezdték a kemoterápiás kezelését, de egy hónappal később súlyos hurutos vírusfertőzés miatt nagyon magasra szökött a láza, az orvosok azonnal megoperálták, el kellett távolítani a veséjét.

A Wilms tumor az egyik leggyakoribb gyermekurológiai daganat. A vesetokban található éretlen sejtekből ered, éretlen hám- és kötőszöveti elemekből épül fel. Rendkívül gyorsan növekszik, de időben felfedezik, nagyon jó eséllyel gyógyítható, ám sok múlik azon is, hogy kioperálható-e. Zalánka esetében úgy tűnik: teljesen eltávolították a daganatot.

Az operáció után azonban még sokáig volt intenzív osztályon, majd folytatódott a kemoterápiás kezelése is. Még nem tudni, hogy mikorra épül fel teljesen.

A beteg kisfiú édesanyja azért kereste fel a Daganatos. hu Alapítványt, mert egyedül nem tudja finanszírozni a gyermek gyógyíttatását. Nagyon sok gyógyszert, táplálék kiegészítőt, vitaminokat szed a baba – emellett pedig a speciális étrendjére is nagyon oda kell figyelni. Zalánka anyukája segítség nélkül próbálja felnevelni két gyermeket, a kisfiúnak van egy tinédzser korú bátyja is – szerencsére ő teljesen egészséges.

Támogatóinknak és az adó 1%-os felajánlásoknak köszönhetően rendszeres anyagi segítséget nyújthattunk a családnak. 

Amennyiben részese kíván lenni alapítványunk tevékenységének, rendelkezzen adója 1%-áról a Daganatos.hu Alapítvány javára. Adószámunk: 18118236-1-41