Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Ramóna daganatos kislány

Ramóna daganatos kislány

Ramónánál véletlenül fedezték fel a rosszindulatú lágyrész daganatot. Ramóna gyanútlanul játszott az óvodában, ahol egyszer csak meghúzták a fülét. Még aznap este felduzzadt neki, és folyamatosan nőtt. Szülei azonnal orvoshoz vitték. Fül-orr-gégész és sebész is megnézte, és úgy gondolták, hogy cisztával állnak szemben.

Meg is műtötték, eltávolították a daganatot, melynek típusát a szövettani vizsgálat állapította meg. Ramóna fülénél egy rosszindulatú lágyrész daganat volt. A műtét után megkezdték kemoterápiás kezelését. Sajnos a kislány nagyon rosszul reagált a kezelésre, nem evett, nagyon sokat fogyott.

A családot nagyon leterhelte Ramóna betegsége. Az édesapa jelenleg munkanélküli, édesanyja pedig rokkantnyugdíjas. A családban három gyermek van, ebből az egyik szintén tartós beteg. A legfőbb problémát az jelentette, hogy a kezelések helye nagyon messze van lakóhelyüktől, és ezt a távot csak autóval lehet megtenni Ramóna állapota miatt. Mivel immunrendszere gyenge, tömegközlekedési eszközökön nem utazhat.

Ez hatalmas költséggel járt, és emellett még a speciális étrendkiegészítőket, vitaminokat és nem támogatott gyógyszereket is biztosítani kellett a daganatos kislány számára. A szülők mindent megtesznek gyermekük gyógyulása érdekében. Ezért keresték fel alapítványunkat is.

Szerencsére a Daganatos.hu Alapítvány anyagi helyzete lehetővé tette, hogy hozzájáruljon a Ramónához hasonló betegek gyógyulásához. Köszönhető mindez az adó 1 százalékoknak, és a támogatóink felajánlásainak.