Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Bendegúzt gerincvelő daganattal diagnosztizálták

Bendegúz gerincvelő daganattal küzd

A kisfiú alig múlt három éves, amikor szülei észrevették, hogy az egyik kezét nem úgy használja, mint ahogy kellene. Hónapokig vizsgálgatták, mire kiderült, hogy gerincvelő daganat okozza a bajt. Ez 2010-ben történt, de azóta sem tudtak vele mit kezdeni az orvosok.

Se operálni, se kezelni nem tudják, miközben a kisfiú állapota folyamatosan romlik. Még biopsziát sem tudnak végezni, túl kockázatos. A szülők évek óta küzdenek, hogy ha idehaza nem vállalják, akkor legalább külföldön kezeltethessék a gyermeket.

Az astrocytoma nem ritka daganattípus, de a gerincvelő állományában ritkán fordul elő – sajnos Bendegúz esetében szinte megközelíthetetlen a 4 centiméteres tumor.

Az orvosok nem mernek hozzányúlni, nem tehetnek egyebet, rendszeresen ellenőrzik a gyermek állapotát. A szülők szerint a kisfiúnak nincsenek fájdalmai, viszont szemmel látható a leépülése. A bal oldalán sorvadnak az izmai, ez látványos a lábán és a kezén is. Gyógytornászhoz jár, odahaza is gyakran tornáztatják, de mindez nem lesz elég, ha nem tud megszabadulni a daganattól.

A szülők külföldi kórházakat, orvosokat kerestek fel, találtak is olyan professzort, aki elvállalná Bendegúz operációját, de sajnos önerőből nem tudják előteremteni a beavatkozás költségeit, ezért fordultak Alapítványunkhoz.

Támogatóinknak és az adó 1%-os felajánlásoknak köszönhetően rendszeres anyagi támogatást tudtunk nyújtani Bendegúz családjának.

Amennyiben személyi jövedelemadója 1%-val szeretné alapítványunk munkáját segíteni, a Daganatos.hu Alapítvány adószáma: 18118236-1-41