Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Zita leukémiás kislány története

Zita leukémiás kislány története

Zita nem élheti a kislányok felhőtlen, játékos életét. 2010 májusában az orvosok diagnosztizálták nála az ALL-t vagyis az akut lymphoid leukémiát. Ez a vérképzőszervi daganatos megbetegedések egy fajtája. A diagnózist követően megkezdték a kemoterápiás kezelését Budapesten, a Tűzoltó utcai klinikán.

A gyógyszerekre jól reagált, de mellékhatásként fellépett húgyhólyaggyulladás, és több hónapig tartó hörgőgyulladás is. A kislány betegsége miatt az édesanya elvesztette munkáját, hiszen gyermeke folyamatos ellátást igényel. A munkanélküli segély és a családi pótlék nagyon kevés ahhoz, hogy az anyuka biztosítani tudja azokat az életkörülményeket, melyek a kór legyőzéséhez elengedhetetlenül fontosak.

Az anyuka szeretne olyan termékeket venni a gyermeknek, amelyekkel megelőzhetik a további mellékhatások kialakulását. Sajnos ezek között a termékek között van olyan is, amelyet nem támogat az OEP, mégis szükséges a kezelések alatt. Zita és az édesanyja Tatán él, így a folyamatos utazási költségek is igen megterhelik a családi kasszát, amelyekhez még hozzájön a lakásfenntartás is.

Ez utóbbi a steril szoba miatt költséges, hiszen a kis betegnek muszáj tiszta környezetet biztosítani, hiszen a legyengült immunrendszere miatt egy apró fertőzés is végzetes lehet.

A téli hónapokban a megemelkedett fűtésszámla még jobban megnehezíti a helyzetüket, ezért kérték alapítványunk támogatását.

Az adó 1%-os felajánlásoknak és a támogatóinknak köszönhetően közvetlen anyagi támogatást tudtunk nyújtani a kisfiú családjának.

Amennyiben Ön is részese kíván lenni Alapítványunk tevékenységének, rendelkezzen adója 1 %-áról a Daganatos.hu Alapítvány javára. Adószámunk: 18118236-1-41