Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Zétény sikertörténete: gégedaganatból épült fel

Zétény sikertörténete: gégedaganatból épült fel

A kisfiú két hónapos volt, amikor egyik napról a másikra megnémult. A gégetükrözés során derült ki: jóindulatú daganat, melyet a Papilloma laryngitis, azaz egy HPV vírus okoz. Ez rekedtséggel, nehézlégzéssel, fulladással jár és nagyon ritka betegség. A kezelések nem nagyon segítettek, a daganat pedig csak növekedett és terjedt.

Először a szájpadlását, majd a hangszalagokat, a gége után pedig a nyelőcsövét is ellepte. Összesen 13-szor operálták meg, hogy ne fulladjon meg. Az orvostudományban eddig mindössze két ilyen betegről tudnak, megoldást nem találtak, de felmerült a csontvelő transzplantáció, illetve az alternatív gyógymódok.

Arra is felkészültek, hogy gyomorszondát építsenek be, ha elzáródna a nyelőcső. A család minden lehetőséget felmért és megpróbált. Mivel HPV vírus okozta Zétény daganatos megbetegedését, felmerült, hogy a HPV elleni oltás esetleg segíthet. Ehhez DNS vizsgálatot kellett végezni és a laboratóriumban a levett vérmintával dolgoztak az orvosok.

A kutatás során kiderült, hogy érdemes a HPV elleni oltással próbálkozni. A család azért fordult a Daganatos.hu Alapítványhoz, hogy anyagi támogatást kérjen Zétény gyógyíttatásához. Amikor elkeseredett levelüket megkaptuk, még mi sem sejtettük, hogy ilyen rövid időn belül jelentős eredmény érhető el. 2013. február 19-én kaptuk a hírt Zétény anyukájától: csoda történt, az összes daganat eltűnt a kisfiú nyelőcsövéről! Zétény meggyógyult!

A Daganatos.hu Alapítvány nagyon örül a sikernek, őszintén szeretnénk, ha minden szülő ilyen hírrel szolgálhatna. Ezért is próbálunk segíteni nemcsak a családoknak, hanem a rákkutatással foglalkozó intézményeknek, hiszünk abban, hogy egyszer megelőzhető vagy teljesen gyógyítható lesz a daganatos, leukémiás megbetegedés és nem kell a családoknak ennyi szörnyűséget átélni a beteg gyermek ágya mellett.


Támogatóinknak és az adó 1%-os felajánlásoknak köszönhetően alapítványunk rendszeres anyagi segítséget tudott nyújtani a családnak.

Ha Ön is részese lenne alapítványunk tevékenységének, rendelkezzen adója 1%-áról a Daganatos.hu Alapítvány javára.

Adószámunk: 18118236-1-41 (ikt.389)