Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Milán daganatos kisfiú története akit adó 1 százalékból támogattunk

Milán daganatos kisfiú

Milán 9 éves daganatos kisfiú. Milán 2011 februárjában szembesült azzal, hogy tüdejében egy gyorsan terjedő rosszindulatú daganat van. Az orvosok az azonnali kemoterápiás kezelés mellett döntöttek. A kezelések végeztével az akkori vizsgálatok eredményei határozzák meg a további kezeléseket, teendőket. Egy biztos. A gyógyulásig vezető út még nagyon hosszú.

A daganatos megbetegedéseknél a kezelések több évig is eltarthatnak, mire gyógyultnak minősítik a beteget. A kisfiú édesanyja azért kért segítséget alapítványunktól, mert a helyzetük kilátástalanná vált Milán betegsége miatt. Eddig is nehéz körülmények között éltek, de ahhoz hogy a fiú meggyógyulhasson elengedhetetlen számos olyan dolog biztosítása, amelyek nagyon sokba kerülnek.

Speciális étrendkiegészítők, gyógyszerek, utazási költségek, és a lakhelyükön is biztosítani kell a speciális körülményeket, hiszen egy apró fertőzés is végzetes lehet Milán számára. Az édesanya még 2011 januárjában elvesztette munkahelyét, a betegség diagnosztizálása óta pedig gyermekének ápolásával, ellátásával foglalkozik. Az édesapa munkanélküli, le van százalékolva gerinctörés miatt, így nagyon nehezen talál magának munkát.

Van egy kettő és fél éves gyermekük is, akinek szintén nem mondhatják, hogy ne egyen, mert nincs pénz élelemre, és a lakás, amiben tartózkodnak sem az övék, így mivel már képtelenek fizetni a bérleti díjat lehet, hogy végül el kell hagyják az ingatlant. Nyíregyházán élnek, innen jár be az édesanya Milánnal a debreceni klinikára egy öreg autóval, mivel Milán közlekedési eszközzel nem utazhat.

Az öreg autó fenntartása is sokba kerül, de nincs választásuk, szükségük van rá. Sajnos a rokonságukban nincs olyan, aki segíteni tudná őket.

Alapítványunk a felajánlott adó 1 százalékoknak, és a hozzánk eljuttatott támogatásoknak köszönhetően támogatni tudta a családot.

Ha személyi jövedelemadójával támogatná a Daganatos.hu Alapítvány tevékenységét, töltse ki adóbevallásában a rendelkező nyilatkozatot. Adószámunk: 18118236-1-41