Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Máté küzdelme a medulloblastomával

Máté medulloblastomával küzd

A tinédzser fél éven keresztül járt orvosról-orvosra rosszullét, hányás, hirtelen fogyás miatt. Mire kiderült, hogy agydaganat okozza a tüneteket már sürgősségi beavatkozást kellett végezni. Mátét 2012. áprilisában operálták meg.

A medulloblastoma a gyermekkori rosszindulatú daganatok egyik leggyakoribb típusa. Az esetek zömében mindhárom beavatkozásra, vagyis a műtétre, kemoterápiára és sugárkezelésre is szükség van. Máténak is át kellett esnie a kemoterápián és a sugárkezelésen is, ráadásul a daganatot nem is sikerült teljesen eltávolítani a fejéből.

Az életvidám fiatalember sápadt és kedvtelen lett, de nagyon-nagyon vágyik a gyógyulásra, kitartóan és hősiesen viseli a kezeléseket. Eddig is hosszú hónapokat töltött kórházban, a kemoterápia és a sugárkezelés mellett őssejt-transzplantáción esett át. Édesanyja azért kért segítséget a Daganatos.hu Alapítványtól, hogy biztosíthassa fiának a megfelelő körülményeket, étrendet és táplálék kiegészítőket.

Máté immunrendszere ugyanis teljesen legyengült, nagyon vigyázni kell rá és még nagyon hosszú időbe telik, mire teljesen meggyógyul. A család igen szűkösen élt, egy fizetésből próbáltak előteremteni mindent. Támogatóinknak és az adó 1%-os felajánlásoknak köszönhetően alapítványunk rendszeres anyagi segítséget nyújtott Máté családjának.