Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Máté daganatos kisfiú története akit adó 1 százalékból támogattunk

Máté daganatos kisfiú

Az édesanya 2010 decemberében vett észre először baljósló jeleket. A kisfiú bal szemével időnként kifelé kancsalított. Akkor még nem tudta mivel állnak szemben. Végül 2011 februárjában vették észre, hogy a pupillája kitágult, és nem húzódik vissza.

Ezekkel a tünetekkel került a szemészetre, ahol az ultrahangos vizsgálat eredményeként az orvosok retinoblasztómára gyanakodtak. Ennek a megerősítésére Pécsre küldték MR vizsgálatra, ahol sajnos igazolódtak a sejtések. Máténak daganat volt a szemében.

Sajnos a betegség kezelésének része volt, hogy el kellett távolítani a kisfiú daganatos szemét, így már csak fél szemmel fedezheti fel a körülötte lévő világot. Betegsége miatt ez a kaland is nagyrészt a kórházakra, és vizsgálati szobákra korlátozódik. Ahogyan az sok esetben lenni szokott, nem lehet egy műtéttel meggyógyítani a daganatos betegeket, így Máténak is utókezelésre volt szüksége.

Hogy megmentsék jobb szemét, kemoterápiás kezelést kapott. A kezelés ellenére a jobb szeme alatt is észleltek egy tumort, amit fagyasztásos módszerrel sikerült eltávolítani. A hosszadalmas kezelések ellenére a kisfiú szervezetében továbbra is tapasztalható a kóros sejtek szaporodása, hosszú ideig áll fenn a veszélye a kiújulásnak. A családot nagyon megviselte a gyermek betegsége.

A sok rossz ellenére kitartóan bíznak a gyógyulásban, mindent megtesznek azért, hogy Máté boldog, teljes életet élhessen. Mint általában minden családnak, nekik is nehézséget okoz a betegséggel járó többletköltségek előteremtése. Az édesanya ezért kereste fel alapítványunkat. A kisfiút 289-es számon regisztrálta alapítványunk, a családot közvetlen anyagi támogatásban részeítettük.

A család nevében is köszönjük az adó 1%-os felajánlásokat és támogatóink adományát, hisz nélkülük mi se tudtunk volna segíteni.

Amennyiben adója 1%-ával segítené alapítványunk munkáját, adószámunkat írja az SZJA bevallás rendelkező nyilatkozatába: 18118236-1-41