Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Dávid daganatos fiú története

Dávid daganatos fiú

Dávid 2010 augusztusában egyszer csak hasfájásra panaszkodott. Másnap hányt és hasmenése is volt. A tünetek alapján senki nem gondolt komolyabb dologra, azt hitték csak elcsapta a hasát, de a tünetek több napon át folytatódtak.

Elvitték gyermekorvoshoz először a János kórházba, a Budai Gyermekkórházba, majd végül a SOTE II. Sz. Klinika onkológiájára. Három nap után tudták meg a lesújtó eredményt: Dávidnak daganata van. Egy hétre rá elvégeztek egy MRI és egy CT vizsgálatot, majd ezeket követte a biopszia. Az eredmények alapján újabb rossz hírt kapott a család. A daganat nem eltávolítható Dávid szervezetéből.

A diagnózisnak megfelelően megkezdték a nemzetközi kezelési protokoll szerinti ellátását. Kemoterápia. A következő néhány hónap ezzel a kezeléssel telt, melynek hatására a rosszullét, kórházba be, kórházból ki periódusai váltogatták egymást. Közel fél évet töltött kórházban a fiú.

A következő kezelést Bécsben kapjt Dávid. Mivel édesapja van vele, és édesanyja a fiú pár hónapos kistestvérével van gyesen, egyikük sem tudott dolgozni, anyagilag nagyon nehéz helyzetbe kerültek. A betegség elűzéséhez nagyon sok minden szükséges, amit így külső segítség nélkül nem tudnak előteremteni.

Ebben kérték alapítványunk segítségét. A családnak közvetlen anyagi segítséget nyújtottunk.

Ezúton is köszönjük az bizalmat, hisz támogatóink és az 1%-os felajánlások nélkül mi se tudtunk volna segíteni. Ha Ön is támogatná munkásságunkat, akkor rendelkezzen adója 1%-áról a Daganatos.hu Alapítvány javára. Adószámunk:18118236-1-41