Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Viktor Burkitt-limfómával diagnosztizált fiú, akinek az adó 1 százalékból segítettü

Viktor Burkitt-limfómás

Az óvodás fiúnak egyik napról a másikra elment az étvágya. Semmit sem evett, nagyon rosszul lett. Eleinte bélfertőzéssel kezelték, de kiderült, hogy sokkal nagyobb a baj. Viktor hasfájással, hányással, hasmenéssel került orvoshoz. Ezek a tünetek nagyon sok vírus vagy baktériumfertőzéshez köthetők, így először senki sem gondolt a legrosszabbra.

Több mint egy hétig kezelték, de nem javult az állapota, ezért a kórházban bélelzáródásra gyanakodtak. Az alapos kivizsgálás, vérvétel és ultrahang mutatta ki: Burkitt-limfóma okozza a tüneteket. Ez a betegség a non-Hodgkin lymphomák csoportjába tartozik, a nyirokcsomó rosszindulatú daganatos elváltozását jelenti.

A Burkitt-limfóma magas malignitású, vagyis akut leukémia képében jelentkezik és nagyon gyors lefolyású. Épp ezért az ilyen típusú daganatos megbetegedést rendszerint kemoterápiával és sugárkezeléssel próbálják megfékezni. Ez Viktor esetében is így volt. Alig múlt 5 éves, amikor a kezeléseket elkezdték, de a fiúcska nagyon bátor volt az első perctől kezdve. A szervezete rettenetesen legyengült, mégis kitartóan és hősiesen viselte a hihetetlen megpróbáltatásokat.

A szüleinek lelkileg, fizikailag és anyagilag is nagyon megterhelő Viktor betegsége. Ráadásul a fiúcska kistestvéréről is gondoskodniuk kell. Azért fordultak a Daganatos.hu Alapítványhoz, hogy a beteg gyermeknek biztosíthassák a speciális étrendet, táplálék kiegészítőket, meleg ruházatot, megfelelő körülményeket.


Támogathatja munkákat a személyi jövedelemadója 1%-val is, a Daganatos.hu Alapítvány adószáma: 18118236-1-41