Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Saroltát All-leukémiával diagnosztizálták

Sarolta All-leukémiában szenved

A kislány hasfájásra panaszkodott, de a háziorvos nem talált semmit, ultrahangra küldte. Saroltának két héttel későbbre adtak UH időpontot, de annyira rosszul volt, hogy az anyukája nem várt, elvitte a gyermekklinikára. Itt fedezték fel, hogy megduzzadt a mája és a lépe.

A gyermektől vért is vettek, aminek igen rossz eredménye lett, extrém magas fehérvérsejt-számot mutattak ki. Még aznap, mentővel szállították át a megyei kórházba további vizsgálatokra. Ott derült ki, hogy Akut Limfoid Leukémia okozza a panaszokat, befektették a hematológiára.

Az ALL-leukémia a vér rákos betegsége, mely a csontvelőben alakul ki. A hosszú, csöves csontokban lévő csontvelő feladata, hogy a vérben meglévő három fő sejtvonalat folyamatosan termelje, ám a leukémiás beteg csontvelője, elkezd olyan fehérvérsejteket termelni, amelyek nem fejlődnek megfelelően és önmagukat szaporítják, ezáltal fokozatosan "kiszorítják" az egészséges sejteket.

A leukémiát a többi daganatos betegséghez hasonlóan kemoterápiával kezelik. Saroltánál is megkezdődött a kemoterápia, de még nem tudni, hogy reagál rá a szervezete. A kislány nagyon bátran és hősiesen tűri a megpróbáltatásokat, de az anyukája és két testvére így is nagyon aggódik.

A háromgyermekes, egyedülálló anyuka egyetlen bevételi forrása megszűnt, fel kellett adnia munkahelyét, hogy gondoskodhasson a beteg kislányáról és mindennek eleget tegyen odahaza is, a másik két gyermek mellett. Nem nagyon van segítsége, így igen nehéz anyagi helyzetbe került, a mindennapi megélhetésük került veszélybe, ezért fordult a Daganatos.hu Alapítványhoz.

Támogatóinknak és az adó 1%-os felajánlásoknak köszönhetően rendszeres anyagi segítséget nyújthattunk Sarolta családjának

Amennyiben adója 1%-ával járulna hozzá alapítványunk tevékenységéhez, rendelkezzen adóbevallásában a Daganatos.hu Alapítvány javára. Adószámunk: 18118236-1-41