Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Pistike gyógyulását is az adó 1 százalékból támogattuk

Pistike gyógyulását is az adó 1 százalékból támogatjuk

Pistikének őssejt transzplantáción és kemoterápiás kezelésen is át kellett esnie. Pistike és családja hatalmas harcot vív. A felhőtlen gyermekkor helyett, és a társakkal való játék helyett ő egy nagyon komoly, egyedi, mutáns, felnőtt leukémiával küzd.

A leukémiának eleve több fajtája létezik, és egyik sem félvállról vehető betegség, de Pistikének a leukémiák között is a neheze jutott. A kisfiú már túl van az őssejt transzplantáción, és az ezekkel járó embert próbáló dolgokon. Jelenleg fenntartó kezelést kap, ami még hosszú távon próbára teszi a családot.

A teljes gyógyulás még messze van. Sajnos a kisfiú betegsége anyagilag leépítette a családot. A speciális gyógyszerek, rendszeres kórházba járás, otthoni speciális környezet kialakítása, a fenntartó kezelés alatt a gyógyszerek, étrendkiegészítők, ez mind-mind olyan plusz teher volt a családnak, amivel nehezen tudott megbirkózni. Mivel nem adták fel, és mindent megtesznek Pistikéért, még hitelt is vettek fel, hogy finanszírozni tudják a kezeléseket, a gyermek gyógyulását.

Megtettek mindent, hogy becsületes módon talpon maradjanak, de elfogyott a tartalékuk, megtorpantak, és eljutottak arra a pontra, hogy külső segítség nélkül képtelenek megoldani a helyzetet, nem tudják biztosítani Pistikének a szükséges körülményeket, hogy meggyógyulhasson. Egy szülő számára nincs is rosszabb érzés annál, mint a tehetetlenség érzése, amikor valamit nem tud megadni a gyermekének. Az pedig a rossznál is rosszabb, ha a gyermek élete, gyógyulása a tét, és ebben képtelen segíteni neki.

A család helyzetét az is nehezíti, hogy másik gyermekük lisztérzékeny, ezért számára speciális étrendet kell tartani, ami nagyon sok pénzbe kerül. Az édesanya azért kereste fel alapítványunkat, hogy segítsünk enyhíteni a terhükön. Szerencsére a Daganatos.hu Alapítvány anyagi helyzete - köszönhetően a támogatóink felajánlásának, és az adó 1 százalékoknak – lehetővé tette, hogy támogassa Pistikét és családját az általuk vívott keserves harcban.
Amennyiben személyi jövedelemadó 1 százalékával szeretné  segíteni, alapítványunk munkáját, adószámunk a következő: 18118236-1-41