Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Petike leukémiás kisfiú története

Petike leukémiás kisfiú története

Petike három éves korában betegedett meg. 2010 januárjában akut limfoid leukémiát állapítottak meg nála az orvosok. A gyermeket magas rizikójú csoportba sorolták, gyógyítását azonnal megkezdték a budapesti Tűzoltó utcai klinikán, mely hasonlított a daganatos gyermekeknél alkalmazott kezelésekhez.

A szülők anyagi tartalékait hamar kimerítette kisfiuk betegsége, mára már sokszor a gyógyszerre sem jut pénzük. Péter egyik nővére is tartósan beteg, így az édesanya sem tud munkát vállalni, ráadásul a gyerekek édesapja is elveszítette állását - szintén betegség miatt. Egy szempillantás alatt fordult a család helyzete teljesen kilátástalanná.

A vidékről budapesti kezelésekre való utazás is csak gépkocsival oldható meg, de sajnos öreg autójuk is elromlott. Mindent szeretnének megadni gyermekük gyógyulásáért, de legtöbbször már az élelemre sem jut pénzük. Pedig fontos lenne Petike megfelelő étkeztetése, vitaminokkal, táplálék kiegészítőkkel való ellátása, speciális tisztító- és fertőtlenítőszerek kellenének ahhoz, hogy a leukémiás kisfiú ne kapjon el fertőzéseket.

Mindehhez csak a gyes és az egyéb szociális járadékok nyújtanak szerény keretet. Alapítványunk anyagi helyzete lehetővé tette, hogy támogatásban részeshettük Petike családját, ami köszönhető a részünkre felajánlott adó 1 százaléknak, valamint a támogatóinktól beérkező segítségnyújtásnak.

Amennyiben személyi jövedelemadó 1 százalékával szeretné segíteni alapítványunk munkáját, és ezzel részt kíván venni a daganatos, leukémiás betegségek megelőzésében adószámunk a következő: 18118236-1-41