Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Misike leukémiás kisfiú története akit adó 1 százlékból tudtunk segítteni

Misike leukémiás kisfiú története

Misike nagyon súlyos leukémiával küzd. A kisfiú 2009-ben már átesett egy idegendonoros csontvelő transzplantáción. A beavatkozásra egy igen súlyos betegség, a myelomonocytás leukémia miatt volt szükség.

A leukémiának, mely egyébként egy hematológiai daganatos betegség, több fajtája ismeretes, és azokon belül is több alcsoport létezik. Misike betegsége AML4-es típusú. Szerencsére az átültetést jól viselte, azóta jól van, súlya szépen gyarapszik, vérképe rendezett, de ez még nem jelenti azt, hogy a család megnyugodhat.

A gyógyulás még hosszú folyamat lesz a kisgyermek számára. Kéthetente járniuk kell kontrollra, és nagyon oda kell figyelni az étkezésére, ellátására. Speciális törődést igényel a hasonló korú kisgyermekekhez képest. Az édesapa nem tud dolgozni, ő ápolási díjat kap, ami mellett a családnak csak a családi pótlék és a gyes az összes jövedelme. Belátható, hogy ezen bevételek a puszta megélhetéshez sem elegendőek, viszont most a gyermek betegsége miatt extra kiadásaik is keletkeztek.

Speciális étrendkiegészítők, gyógyszerek, utazási költségek. Bármennyire is igyekszik a család a lehető legjobb körülményeket biztosítani Misike számára, segítség nélkül ez nem megy nekik.

A kisfiú jelenleg jól van, havonta járnak kezelésekre vele. A Daganatos.hu Alapítvány anyagi helyzete lehetővé tette, hogy támogatásban részesítettük a családot, ami köszönhető az alapítvány részére felajánlott adó 1 %-nak, valamint a támogatóinktól beérkező segítségnyújtásnak.

Amennyiben személyi jövedelemadó 1 százalékával szeretné segíteni, alapítványunk munkáját, adószámunk a következő: 18118236-1-41