Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Lászlónál súlyos szövődményekkel járt a leukémia

László súlyos szövődményekkel él a leukémia miatt

A kisfiúnál először 2007-ben mutatták ki a heveny limfoblastos leukémiát. Akkor lábfájdalommal, izomgyengeséggel került kórházba, azóta pedig egyik probléma a másik után jön.

Az akut limfoid leukémia heveny nyiroksejtes fehérvérűséget jelent. Mint a leukémia többi típusa, ez is a vérképző szervek rosszindulatú megbetegedése, ezért kemoterápiával kezelik. Lacika esetében két évig tartott az intenzív kezelés, ezidő alatt súlyos szövődmények léptek fel nála.

Először beszédhiba miatt foglalkozott vele logopédus. Később magántanuló lett, de nagyon nehezen memorizál, az íráskészsége, az olvasás, a vers és idegen nyelv tanulás, valamint a matematika megértése is nehézséget okoz számára. Évek óta folyamatosan kontroll vizsgálatokra jár, emellett külön szakértő foglalkozik a kisfiúval.

Sajnos Lacika diszlexiás lett a leukémia miatt – közben pedig asztmával is küzd. Bár a gyermek kitartó és hősiesen helyt áll minden vizsgálaton, minden orvos előtt, a szülei már nagyon nehezen viselik a megpróbáltatásokat. Csak egyikük tud munkát vállalni, mert a másik szülő folyamatos készenlétben van a kisfiú állandó betegségei miatt.

Így kell nevelniük a két kiskorú gyermeket, de ez nem csak lelkileg, anyagilag is nagyon nehéz helyzetbe sodorta őket, ezért kértek segítséget a Daganatos.hu Alapítványtól.

Támogatóinknak és az adó 1%-os felajánlásoknak köszönhetően rendszeres anyagi segítséget nyújthattunk Lacika családjának

Ha adója 1%-ával segítené alapítványunk munkáját, rendelkezzen adóbevallásában a Daganatos.hu Alapítvány javára. Adószámunk: 18118236-1-41