Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Lacikát nyirokcsomó daganatból kialakult leukémiával diagnosztizálták

Lacika nyirokcsomó daganatból kialakult leukémiával küzd

A kisfiúnak minden előjel nélkül, hirtelen és igen erős fájdalom alakult ki a lábában. Ügyeletre kellett vinni, annyira elviselhetetlenek voltak a fájdalmai. Fájdalomcsillapítókat kapott, de nem segítettek a gyógyszerek. Az anyukája többször visszavitte a háziorvoshoz, sőt volt olyan este is, amikor ügyeletes orvost kellett hozzá hívni.

Néhány nap után megelégelte a család a szűnni nem akaró lábfájást és kivizsgálásra vitték a gyermeket. Lacikától vért is vettek, akkor derült ki, hogy Burkitt-limfómában szenved. Ez a betegség a non-Hodgkin lymphomák csoportjába tartozik, a nyirokcsomó rosszindulatú daganatos elváltozását jelenti.

A Burkitt-limfóma magas malignitású, vagyis akut leukémia képében jelentkezik és nagyon gyors lefolyású. Épp ezért az ilyen típusú daganatos megbetegedést rendszerint kemoterápiával és sugárkezeléssel próbálják megfékezni. Lacika először kemoterápiás kezelést kap, még nem tudni, hogy szükség lehet-e sugárkezelésre is.

A kisfiúnak két kiskorú testvére is van, akik nagyon aggódnak a beteg gyermekért. A nagycsaládos anyuka egyedül neveli a három gyermeket, a szüleihez kellett költözniük. Így a nagyszülők legalább addig tudnak foglalkozni a két testvérrel, míg az édesanya a kórházban van beteg fiával. Ilyen körülmények között nem tud munkát vállalni az anyuka, a nagyszülők pedig már nyugdíjas korúak.

Lacika édesanyja azért fordult a Daganatos.hu Alapítványhoz, hogy anyagi segítséget kérjen fia gyógyíttatásához, a támogatást vitaminokra, speciális ételekre fordítja. Támogatóinknak és az adó 1%-os felajánlásoknak köszönhetően rendszeres anyagi segítséget nyújthattunk Lacika anyukájának
Ha személyi jövedelemadójával támogatná a Daganatos.hu Alapítvány tevékenységét, töltse ki SZJA bevallásában a rendelkező nyilatkozatot. Adószámunk: 18118236-1-41