Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Kata kórházba járt óvoda helyett

Kata kórházba jár óvoda helyett

A kislány három évesen betegedett meg, rögtön ovikezdés után. Alig két hetet töltött a kiscsoportban, amikor belázasodott. Először gyorsan felépült, de két hónappal később ismét megbetegedett.

Ekkor már kórházba került, mert nem tudták lehúzni a lázát. Csaknem két hétig volt a gyermekklinikán, majd miután hazaengedték már nem ment oviba. 2013 januárban másfél hetet töltött óvodában mielőtt ismét belázasodott. A háziorvos akkor azt javasolta, vigyék el kivizsgálásra, mert kitapintható volt a máj- és lépmegnagyobbodás.

Sajnos az orvos gyanúja beigazolódott: komoly betegség áll a háttérben, Kata akut limfoid leukémiában szenved. Azonnal megkezdték a kemoterápiás kezelését. Az akut limfoid leukémia a vér rákos betegsége, mely a csontvelőben alakul ki. A hosszú, csöves csontokban lévő csontvelő feladata, hogy a vérben meglévő három fő sejtvonalat folyamatosan termelje, ám a leukémiás beteg csontvelője, elkezd olyan fehérvérsejteket termelni, amelyek nem fejlődnek megfelelően és önmagukat kontrollálatlanul szaporítják, ezáltal fokozatosan "kiszorítják" az egészséges sejteket, így az egyre növekvő számú kóros sejt mellett egyre kevesebb egészséges sejt termelődik.

A pici lány hősiesen állja a megpróbáltatásokat, életvidám, bár néha nagyon sápadt, de az egész család biztos a gyógyulásában. Katának két testvére van, velük az apuka foglalkozik, amíg az anyuka a kórházban van a kislánnyal.

A kislány betegsége anyagilag is nagyon megviseli a családot, ezért fordultak, a Daganatos.hu Alapítványhoz. Támogatóinknak és az adó 1%-os felajánlásoknak köszönhetően rendszeres anyagi segítséget nyújthattunk 

Amennyiben adója 1%-ával támogatná alapítványunk munkáját, rendelkezzen adóbevallásában a Daganatos.hu Alapítvány javára. Adószámunk: 18118236-1-41