Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Kamilla ALL-leukémiával diagnosztizált lány története

Kamilla ALL-leukémiás kislány

A pici lánynál egyik napról a másikra jelentkeztek az ijesztő tünetek. Felpuffadt a hasa, bedagadtak a szemei, sápadt volt, fáradékony és aluszékony lett. A háziorvos májmegnagyobbodást is érzett, ezért kórházba küldte.

Az első vérvizsgálat után tovább utalták Kamillát egy másik gyermekklinikára, ahol már a vérkép alapján is azt mondták az orvosok, hogy 50-50 % esélye van a leukémiának, illetve egy ritka vírusfertőzésnek.

Ezután következett a csontvelő vizsgálat, illetve a lumbálás. Néhány órán belül kiderült, hogy a baba ALL-leukémiában szenved. Az akut limfoid leukémia a vérképzőrendszer rosszindulatú megbetegedése. Szó szerinti fordításban heveny nyiroksejtes fehérvérűséget jelent. A lényege, hogy a fehérvérsejtek éretlen, normális védekező működésre még nem képes formái felszaporodnak, és a csontvelőben a normális véralkotó sejteket termelő sejtek működését visszaszorítják.

Mint minden daganatos betegséget, így ezt is elsősorban kemoterápiával kezelik. Kamilla kemoterápiás kezelését is azonnal megkezdték. A pici lány nagyon hősiesen tűri a kórházba járást, ám a szülei egyre nehezebben tudják finanszírozni a megfelelő körülményeket. Miután a kislány immunrendszere legyengült, így csak autóval szállítható.

A steril környezetre is nagyon sokat fordít a család. Azért fordultak a Daganatos.hu Alapítványhoz, hogy anyagi segítséget kérjenek a kislány ellátásához, az étrendkiegészítők, vitaminok és speciális tápszer beszerzéséhez.

Támogatóinknak és az adó 1%-os felajánlásoknak köszönhetően rendszeres anyagi segítséget nyújthattunk Kamilla szüleinek

Ha adója 1%-ával támogatná alapítványunk munkáját, rendelkezzen adóbevallásában a Daganatos.hu Alapítvány javára. Adószámunk: 18118236-1-41