Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Izabellának is az adó 1%-ból segítettünk

Izabellának is az adó 1%-ból segítünk

A kislány belázasodott, nem volt étvágya, fájtak a lábai és kezei is. Eleinte csak fájdalomcsillapítókat kapott, de nem segített a gyógyszer, sőt egyre nagyobb felületen érezte a csontfájdalmat. Kivizsgálásra küldték a kórházba, ahol a vérvétel kimutatta: Acut Limphoid Leukémia okozza a panaszokat. Ez a betegség a csontvelő megbetegedését jelenti.

A csontvelő őssejteket termel, amelyek különböző fázisokon túljutva alakulnak át vörösvértestté, fehérvérsejtté, illetve vérlemezkévé. Akut leukémiák esetén a fehérvérsejtek érési folyamata megszakad, ezek az éretlen sejtek gyorsan osztódnak, és a szervezet bizonyos szerveiben vagy szöveteiben összegyűlve megzavarják annak működését.

Az éretlen sejtek szabályozás nélküli szaporodása pedig kiszorítja a csontvelőben a vörösvértestek és a vérlemezkék termelődését. Ezért is hívják a köznyelvben fehérvérűségnek. Mint minden daganat fajtát – ezt is elsősorban kemoterápiával kezelik, így Izabella kezelése is megkezdődött.

A család azért fordult a Daganatos.hu Alapítványhoz, mert önerőből alig tudják finanszírozni a kislány utaztatását, gyógyíttatását. Ráadásul a család szinte ketté szakadt, az édesanya a beteg gyermek mellett van, az édesapa pedig Izabella testvérére vigyáz, mellette próbálja ellátni a munkáját is. Izabella szüleit az adó egyszázalékos felajánlásoknak és adományozóinknak köszönhetően közvetlen anyagi támogatásban tudjuk részesíteni.

Ha személyi jövedelemadójával támogatná a Daganatos.hu Alapítvány tevékenységét, töltse ki SZJA bevallásában a rendelkező nyilatkozatot. Adószámunk: 18118236-1-41