Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1311 Bp. Csillaghegy Pf:22

Paypal Támogatás!

Imike testét foltok, dudorok lepték el, így derült ki, hogy nagyon beteg

Imike testét foltok, dudorok lepték el, így derült ki, hogy nagyon beteg

A kisfiú lábán először csak egy folt jelent meg. Akkor azt hitték, csak beütötte valahová. Az orvos is ennek megfelelően írt fel kenőcsöt. Később azonban megfázott és számtalan kék-zöld folt, majd több helyen dudorok is megjelentek a testén. Azonnal vérvizsgálatra küldte a háziorvos, akkor derült ki, hogy akut lymphoid leukémia okozza a tüneteket.

Az ALL- leukémia a vérképző szervek, a csontvelő és a nyirokrendszer rosszindulatú megbetegedése. Vagyis a fehérvérsejtek érési folyamata megakad, így az éretlen fehérvérsejtek kóros mértékben felszaporodnak és kiszorítják a csontvelőben lévő többi normális sejtet. Ezért nevezik a köznyelvben fehérvérűségnek vagy vérráknak. Imikének is kemoterápiás kezelésen kell átesni, mint a többi hozzá hasonló daganatos vagy leukémiás betegnek.

A családját nem csak lelkileg, anyagilag is megviseli a betegség, hisz van három testvére, akikről a szüleiknek ugyanúgy gondoskodni kell. Nincs autójuk, így a beteg kisfiút is csak a szomszédok segítségével tudják szállíttatni a kezelésekre. A kisfiú hősiesen tűri a súlyos kezelést, sok erőt ad neki a testvérek támogatása és a családi szeretet. Ám sajnos ez nem elég.

Az édesapja ápolási díjat kap, az édesanyja pedig munkanélküli, alig tudják fedezni költségeiket. Még elegendő tüzifájuk sincs a hideg, téli hónapokra, ezért fordultak anyagi támogatásért a Daganatos.hu Alapítványhoz. H

A családot az adó 1 százalékoknak köszönhetően anyagi támogatásban tudtuk részesíteni.

 Amennyiben személyi jövedelemadó 1 százalékával szeretné segíteni alapítványunk munkáját, és ezzel részt kíván venni a daganatos, leukémiás betegségek megelőzésében adószámunk a következő: 18118236-1-41