Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Imike testét foltok, dudorok lepték el, így derült ki, hogy nagyon beteg

Imike testét foltok, dudorok lepték el, így derült ki, hogy nagyon beteg

A kisfiú lábán először csak egy folt jelent meg. Akkor azt hitték, csak beütötte valahová. Az orvos is ennek megfelelően írt fel kenőcsöt. Később azonban megfázott és számtalan kék-zöld folt, majd több helyen dudorok is megjelentek a testén. Azonnal vérvizsgálatra küldte a háziorvos, akkor derült ki, hogy akut lymphoid leukémia okozza a tüneteket.

Az ALL- leukémia a vérképző szervek, a csontvelő és a nyirokrendszer rosszindulatú megbetegedése. Vagyis a fehérvérsejtek érési folyamata megakad, így az éretlen fehérvérsejtek kóros mértékben felszaporodnak és kiszorítják a csontvelőben lévő többi normális sejtet. Ezért nevezik a köznyelvben fehérvérűségnek vagy vérráknak. Imikének is kemoterápiás kezelésen kell átesni, mint a többi hozzá hasonló daganatos vagy leukémiás betegnek.

A családját nem csak lelkileg, anyagilag is megviseli a betegség, hisz van három testvére, akikről a szüleiknek ugyanúgy gondoskodni kell. Nincs autójuk, így a beteg kisfiút is csak a szomszédok segítségével tudják szállíttatni a kezelésekre. A kisfiú hősiesen tűri a súlyos kezelést, sok erőt ad neki a testvérek támogatása és a családi szeretet. Ám sajnos ez nem elég.

Az édesapja ápolási díjat kap, az édesanyja pedig munkanélküli, alig tudják fedezni költségeiket. Még elegendő tüzifájuk sincs a hideg, téli hónapokra, ezért fordultak anyagi támogatásért a Daganatos.hu Alapítványhoz. H

A családot az adó 1 százalékoknak köszönhetően anyagi támogatásban tudtuk részesíteni.

 Amennyiben személyi jövedelemadó 1 százalékával szeretné segíteni alapítványunk munkáját, és ezzel részt kíván venni a daganatos, leukémiás betegségek megelőzésében adószámunk a következő: 18118236-1-41