Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Glória kezelését szja 1%-ból támogattuk

Glória kezelését szja 1%-ból támogatjuk

A picike lány testét vérzéses kiütések borították el – így mutatkozott meg a leukémia. Ekkor épp, hogy másfél éves volt. A kórházban először csak annyit állapítottak meg, hogy nagyon alacsony a vérében a trombocitaszám. Gyógyszereket kapott, hazaengedték, de rendszeres ellenőrzésre kellett vinni.

Fél évvel később ismét lecsökkent a vére trombocita-szintje, ekkor már annyira veszélyes volt az állapota, hogy azonnal kórházba fektették. Itt tűnt fel az egyik doktornőnek, hogy nem normális vérsejtek is vannak a kislány vérében. Azonnal elkezdték a csöppség kemoterápiás kezelését, ez teljesen letaglózta a családot, Glória két testvérét és szüleit.

Az anyukája folyamatosan mellette van, így az összes többi feladat az apukára hárul. Jelentősen csökkent a jövedelmük és nőttek a kiadásaik, de mindent megtesznek a kislány teljes felépüléséért. Azért fordultak a Daganatos.hu Alapítványhoz, hogy mindent meg tudjanak venni a pici lánynak, ami a gyógyulását elősegíti.

A gyógyszerek mellett rengeteg vitamint, gyümölcsöket, tejterméket és étrendkiegészítőt is adnak neki, hogy mielőbb felépüljön. A nagycsaládot az adó egyszázalékos felajánlásoknak és adományozóinknak köszönhetően közvetlen anyagi juttatással tudtuk segíteni.