Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Fanni leukémiával diagnosztizált lány története

Fanniért egyedül küzd az édesapja

A kislány alig volt három éves, mikor édesanyja elhagyta őket. Néhány hónappal később kiderült: Fanni leukémiás. Az apukája azóta is egyedül küzd a kislány gyógyulásáért.

A gyermeknél 2009 nyarán diagnosztizálták a heveny limfoblasztos leukémiát. A köznyelvben vérrákként emlegetett betegség a csontvelőből indul ki. Az éretlen fehérvérsejtek itt kóros mértékben elszaporodnak és a kiszorítják a többi normális sejtet. Az alacsony vörösvérsejtszám miatt légszomj, fertőzések, magas láz jelentkezhet, de tünetként tartják nyilván a fáradtságot, véraláfutásokat, orrvérzést, fogínyvérzést is.

Fanni egész jól viselte a kemoterápiát, amely több mint fél évig tartott, majd még két év fenntartó kezelést kapott. Ám közben annyira legyengült a szervezete, hogy azóta is rendszeresen betegeskedik. Nem hatnak az immunerősítők és a vitaminok sem. A kislányt az is nagyon megviselte, hogy az édesanyja elhagyta, nem tartják a kapcsolatot és nem is gondoskodik a gyerekről. Ezért a gyermeknek pszichológushoz is járnia kell.

Fanni apukája azért kereste fel a Daganatos.hu Alapítványt, mert a kislány betegsége miatt elveszítette munkáját, hisz folyton a gyermek mellett van. Elveszítették a lakásukat és még egy hitel is a nyakán maradt. A nagyszülőkhöz költöztek, ők adtak nekik egy szobát. A kislány teljes felépülése még évekig eltarthat, ráadásul a tömegközlekedés csak ront a helyzeten, hisz utazáskor nagyon sokféle fertőzésnek van kitéve.

Alapítványunk az adományozóknak és az adó 1%-os felajánlásoknak köszönhetően rendszeres anyagi támogatást nyújthatott a bajba jutott apukának

Amennyiben személyi jövedelemadója 1 százalékával támogatná munkánkat, alapítványunk adószáma a következő: 18118236-1-41