Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Dóra gyógyulását is az adó 1 százalékból segítettük

Dóra gyógyulását is az adó 1 százalékból segítjük

A kislánynak nem voltak súlyos panaszai, csak fáradékonyabb lett. A háziorvos azonban tűszerű bevérzéseket, illetve lila foltokat vett észre a gyermeken. Ekkor küldték el kivizsgálásra. Dóra mindig vidám gyerek volt, nem betegeskedett sokat, így a családot nagyon váratlanul érte a diagnózis: Fanconi Anémia.

Ez egy meglehetősen ritka genetikai betegség, 1 millió újszülött közül 5, legfeljebb 10 gyermek szenvedhet tőle. Általában vannak külső tünetei is, mint például deformált végtagok, vagy szervi elváltozások, de Dóra esetében ilyen nem volt. Az orvostudomány jelenlegi állása szerint ez a betegség nem gyógyítható, de csontvelő átültetéssel helyreállítható a vérképzés.

Ugyanakkor az eddigi tapasztalatok szerint a sejt javító mechanizmusa a transzplantáció után sem működik megfelelően, így magas a rák esélye, mely elsősorban a nyálkahártyán képződhet. Így az ilyen betegségben szenvedőknek nagyon komolyan kell venni a rendszeres orvosi ellenőrzéseket, és sokkal jobban oda kell figyelniük az életmódjukra.

Dórának a nővére adott csontvelőt, de a szervezetének regenerálódása még hosszú időt vesz igénybe. Addig a kislány nem járhat közösségbe, különleges táplálék kiegészítőket kell szednie a gyógyszerek mellett és nagyon egyedi étrendet kell tartania. Dóra anyukája azért fordult a Daganatos.hu Alapítványhoz, hogy mindezt biztosíthassa a kislány számára, aki mellett még három gyermeket nevel.

Támogatóinknak és az adó 1%-os felajánlásoknak köszönhetően alapítványunk rendszeres anyagi segítséget tudott nyújtani Dóra anyukájának

Amennyiben adója egy százalékával járulna hozzá a Daganatos.hu Alapítvány munkájához, rendelkezzen SZJA bevallásában alapítványunk javára. Adószámunk: 18118236-1-41