Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Bencét az adó 1 százalékból támogattuk

Bencét az adó 1 százalékból támogatjuk

Bence nem csak az acut lymphoid leukemiával küzd, addison-kóros kisfiú. Bence egy reggel alig tudott felkelni az ágyból, derékfájdalomra panaszkodott. Elvégezték a vizelet,- vérvizsgálatot, valamint az idegsebészeten a gerincröntgent. Öt napot töltöttek a kórházban, de ez alatt nem derült ki semmi, porckorongsérvre gyanakodtak.

Miután hazamentek egy fürdetés során a kisfiú térdén egy csomót fedeztek fel a lágyékrészen. Másnap újra elmentek az idegsebészetre, ahol megismételték a vizsgálatokat. A vérvétel eredménye kimutatta a fehérvérsejtek alacsony számát. Hasi ultrahangot végeztek rajta, ami egyértelműen kimutatta a megnagyobbodott nyirokcsomókat.

Ezután CT vizsgálat következett, ami részletesebb képet mutatott, csomót találtak a hasi üregben, a lágyékban, a hónaljban, és az aorta mellett is. Mentővel szállították a Budapesti Tűzoltó utcai Gyermekklinikára, ahol mintát vettek a nyirokcsomókból. A diagnózis Acut Lymphoid Leukémia lett, ezt követően rögtön megkezdték a protokoll szerinti kezelést. A kezelés alatt nem volt kedve semmihez, nagyon nehezen viselte a kemoterápiát.

A család a sok megpróbáltatás és kezelés után nehéz anyagi helyzetbe került. A Daganatos.hu Alapítványhoz fordultak a segítségért, hogy Bence vitaminjait és életminőségét javító készítményeit finanszírozni tudják. 

A családot az adó 1 százalékoknak köszönhetően anyagi támogatásban tudtuk részesíteni.

Amennyiben személyi jövedelemadó 1 százalékával szeretné segíteni, alapítványunk munkáját, adószámunk a következő: 18118236-1-41