Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Barnabást akut lymphoid leukémiával diagnosztizálták

Barnabás akut lymphoid leukémiával küzd

Barnus élete első nyolc évében életvidám, mosolygós fiúcska volt, de egyszer csak magas láza lett, majd fáradékonyság, sápadtság, levertség tört rá. Rövid időn belül kiderült: leukémiában szenved. A gyermeket a nagyszülei nevelik. A nagymama csak a családi pótlékot kapja, a nagypapa pedig alkalmi munkából próbálja fenntartani a családot.

Ez még a betegség kialakulása előtt is igen megerőltető feladat volt. Most már végképp lehetetlen helyzetbe kerültek. A leukémia a vérképző szervek rosszindulatú megbetegedése, amely a vér összetételének mennyiségi és minőségi megváltozásával jár, azaz a fehérvérsejtek érési folyamata egy bizonyos ponton megáll és az éretlen fehérvérsejtek kórosan elszaporodnak, kiszorítják a csontvelőben lévő többi normális sejtet.

A leukémiát a többi daganatos megbetegedéshez hasonlóan elsősorban kemoterápiával kezelik. Barnabás rendszeresen kap kezelést, kitartása töretlen, viszonylag jól reagál a szervezete a gyógyszerekre, de még nagyon hosszú időre van szükség ahhoz, hogy meggyógyuljon. A nagyszülőknek addig is finanszírozniuk kell a speciális ételeket és gyógyszereket. Sajnos erre önerőből nem képesek, ezért fordultak segítségért a Daganatos.hu Alapítványhoz.

Támogatóinknak és az adó 1%-os felajánlásoknak köszönhetően rendszeres anyagi segítséget tudtunk nyújtani a családnak.

Amennyiben személyi jövedelemadója 1%-val szeretné alapítványunk munkáját segíteni, a Daganatos.hu Alapítvány adószáma: 18118236-1-41