Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Ákost korábban súlyos veszteség érte a rák miatt, majd leukémiás lett

Ákost korábban súlyos veszteség érte a rák miatt, most ő is leukémiás

A tinédzser évekkel ezelőtt agydaganat miatt veszítette el nővérét. Ákos most a saját életéért küzd, nagyon megviseli a betegség őt is és a családját is. A fiatalember 2012 karácsonya előtt nem sokkal lett rosszul. Belázasodott és mindent kihányt. Az antibiotikumok hatására még magasabbra szökött a láza, ezért az édesanyja kivizsgálást kért.

Mire kórházba került már kétszeresére duzzadt a mája és a lépe. Csontvelővizsgálattal állapították meg, hogy B-sejtes ALL-leukémia okozza a súlyos tüneteket. Az akut lymphoblatos leukémia heveny nyiroksejtes fehérvérűséget jelent. Az ALL a vérképzőrendszerből, a csontvelőből kiinduló rosszindulatú daganatos betegség, melynek során kóros, korlátlanul szaporodó, burjánzó fehérvérsejtek szaporodnak el és kiszorítják az egészséges sejteket.

Ákos anyukája nagyon elkeseredett, miután legidősebb gyermeke 18 évesen halt meg agydaganat miatt. Összetörve és értetlenül áll Ákos betegsége előtt, és a tudattól is retteg, hogy másodszor is megtörténhet a legszörnyűbb dolog, amit szülő átélhet. Ákos is nagyon nehezen viseli a kemoterápiát és lelkileg teljesen összetört, folyamatosan igényli édesanyja jelenlétét. Senkijük sincs, nem számíthatnak segítségre csak lelki támaszra Ákos másik nővérétől, akinek már külön él a családtól.

Az anyuka azért fordult a Daganatos.hu Alapítványhoz, hogy anyagi segítséget kérjen, mivel önerőből képtelen finanszírozni Ákos gyógyíttatását, ráadásul a hiteleit sem tudja törleszteni, hisz hónapok óta táppénzen van. Támogatóinknak és az adó 1%-os felajánlásoknak köszönhetően rendszeres anyagi segítséget nyújthatunk Ákos anyukájának, de ezen felül is nagy szükségük van minden adományra.

Ha adója 1%-ával segítené alapítványunk munkáját, rendelkezzen adóbevallásában a Daganatos.hu Alapítvány javára. Adószámunk: 18118236-1-41